Giliam

Onze ervaring is goed, zowel in de winkel als met de monteurs.

Wat heeft u gekocht?

Tweepersoons boxspring deelbaar met electrisch verstelbare bodems.

P.G.J.M. Vael

8,0

2 x boxspring
_{ exra matras traagschuim 2persoons matras

Wim

Prima geadviseerd en tevreden

bed

De boxspring van het slaapcentrum is goede kwaliteit. Echter toen het bed geleverd werd, bleek dat het hoofdbord kapot was. Daarnaast was het hoofdbord verkeerd afgesteld met de boxspring.... De boxspring van het slaapcentrum is goede kwaliteit. Echter toen het bed geleverd werd, bleek dat het hoofdbord kapot was. Daarnaast was het hoofdbord verkeerd afgesteld met de boxspring. Hierdoor kon je niet het bed aan elkaar vastklikken. Er is contact opgenomen met Slaapcentrum, maar zij konden ons geen nieuw hoofdbord leveren. Je kon wel het bed laten ophalen en je geld terugkrijgen, maar daar waren wij niet mee gebaat. Slechte service

Boxspring

Jip van den Berg

Uitermate slecht

Boxspring

Leonie

(Bewerkt)

Heel goed. In eerste instantie was er een misverstand tussen de verkoper en mij, waardoor ik in een ander bed kreeg dan ik bedoeld had. Toen het Nederlands Slaapcentrum dat merkte, is eea opgelost.... Heel goed. In eerste instantie was er een misverstand tussen de verkoper en mij, waardoor ik in een ander bed kreeg dan ik bedoeld had. Toen het Nederlands Slaapcentrum dat merkte, is eea opgelost. Ik ben blij met mijn bed en met de goeie service.

boxspring

w

Prima, goede hulp in winkel, goede levering

box spring

G.G.M. Gulikers

Zeer sympathieke en deskundige verkoper, die begon met te vertellen dat hij de door ons gekozen boxspring niet aan ons verkocht! We kregen toen een uitgebreide uitleg, wat er allemaal bij kwam... Zeer sympathieke en deskundige verkoper, die begon met te vertellen dat hij de door ons gekozen boxspring niet aan ons verkocht! We kregen toen een uitgebreide uitleg, wat er allemaal bij kwam kijken bij het kopen van een GOEDE boxspring die op ons was afgestemd. Verkoper nam alle tijd om ons uitgebreid de mogelijkheden te laten zien EN ervaren!

Wat heeft u gekocht?

Boxspring met 2 nachtkastjes; schuifdeurkast ORION (150X216; schuifdeurkast ORION (200x216), beiden met remsets.

Chantal Lommen

Goed geholpen, mocht alle bedden testen.

Wat heeft u gekocht?

Elektrische Boxspring Hälsing Limited Edition Deliciea.

Elektrische Boxspring Hälsing Limited Edition Deliciea.

Echter door de monteurs verkeerd in elkaar gezet. Het zakje voor de afstandsbedieningen zitten nu aan de binnenkant van het bed. De afstandsbedieningen kunnen we dus niet netjes opbergen.

JPW

Goed!
duidelijke uitleg in alle soorten bedden.
gratis pomp mogen lenen om waterbed leeg te pompen :-)

electrische boxspring