M

Jolanda Peters

Heel goed. Zeer tevreden

Hälsing boxspring en 2 maal boxspring Eefje

T. van der Gaag

Wij werden goed geholpen in de winkel. We kochten een boxspring. Alles werd op tijd geleverd, geïnstalleerd, en we kregen daarbij goede uitleg. Het ziet er prachtig uit.

Een boxspring

Nederlands slaapcentrum

Heel goed.

Boxspring

L.

(Bewerkt)

Binnen een maand is het bed al kapot gegaan (1 schroef van een 1 beugel van het voetbord zit een beetje los). De monteur komt langs en maakt het bed nog verder kapot (trekt de topper tegen het... Binnen een maand is het bed al kapot gegaan (1 schroef van een 1 beugel van het voetbord zit een beetje los). De monteur komt langs en maakt het bed nog verder kapot (trekt de topper tegen het voetbord waardoor hij helemaal doorbreekt). Nu is het niet meer te repareren en deze kosten moet ik nu zelf betalen. Zeer slechte service.

UPDATE: Het Nederlands Slaapcentrum heeft contact opgenomen en gezorgd voor een passende oplossing. Wij krijgen een nieuw voet bord en hoeven de kosten niet zelf te betalen.

Boxspring

Sonja Wouters

Goed, nette uitleg en duidelijk!

Boxspring Hästens en kussens

Minouk Slijpen

Een prettige sfeer in de winkel & een goeie prijs/ kwaliteit verhouding. Ook wij als jong koppel werden netjes aangesproken en behandeld wat niet altijd overal het geval is. Dennis heeft alle tijd... Een prettige sfeer in de winkel & een goeie prijs/ kwaliteit verhouding. Ook wij als jong koppel werden netjes aangesproken en behandeld wat niet altijd overal het geval is. Dennis heeft alle tijd voor ons genomen en ons goed geadviseerd met het budget wat wij beschikbaar wilde stellen.

Een boxpring bed

Eddypiters