Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw van Witzenburg

Uitstekend! Heel vriendelijk en heel goed geknipt!

Vriendelijk, goeie prijs

heer Wechgelaar

Was goed

Werd direct geholpen

heer Schellenberg

Zeer klant vriendelijk

Vriendelijke mensen zowel personeel als leerlingen

Goede service, mooi resultaat

Wendy was zeer aardig, zij heeft mij goed geholpen en alle complimenten voor haar. Ook haar advies heb ik ten harte genomen! Bedankt daarvoor!

heer Rojas

NKA Pompenburg

Really good job, im happy with the results, nice person taking care of my hair.

mevrouw Jägers

Pompenburg Rottterdam

Aanbieden van een kopje koffie of thee

Nellie Groeneweg

Super! Hele vriendelijke en gastvrije docente en studente. Goed geknipt, Ik kom zeker terug!

Hygiëne maatregelen werden uitstekend nageleefd. Hele goede begeleiding door docent.

Ik ben heel goed geholpen met advies passend bij mijn haar. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

De mensen weten goed waar ze het over hebben. En de sfeer was ook erg gemoedelijk.

Ik heb fijn krullend haar en dit is vaak erg lastig bij een normale kapsalon. De kapster in opleiding deed erg haar best samen met de lerares. Nadat we eigenlijk samen wel dachten dat het zo goed... Ik heb fijn krullend haar en dit is vaak erg lastig bij een normale kapsalon. De kapster in opleiding deed erg haar best samen met de lerares. Nadat we eigenlijk samen wel dachten dat het zo goed was hadden we het over 2 strookjes haar die niet wilde krulde. Lerares kwam met een goede tip, die ze daarna uitvoerde en ging echt heel tevreden de deur uit.

meedenkend

heer Abom

Prima en logisch dat er weer een mondkapje noodzakelijk is

Persoonlijke aandacht en prima geknipt