Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Wachttijd

heer Baan

Uitstekende service

beleefd, correct, vriendelijk

3de keer dat ik hier kom. Ik ben er inmiddels aan gewend dat het knippen iets langer duurt dan bij een andere kapper, dat is prima. Maar deze keer moest een half uur wachten voordat ik geholpen... 3de keer dat ik hier kom. Ik ben er inmiddels aan gewend dat het knippen iets langer duurt dan bij een andere kapper, dat is prima. Maar deze keer moest een half uur wachten voordat ik geholpen werd, terwijl ik een afspraak had. Dat is wel heel lang.

goed geknipt.

Mondkapjes werden door sommigen niet goed gedragen. Storend. Mijn kapster deed het wel netjes. Heeft heel goed geknipt.

Kwaliteit van werken, producten

mejuffrouw Valk

Goed en vriendelijk!

De meiden in de salon weten wat ze doen, ze vragen continue feedback aan de klant en nemen de tijd voor hun eigen leerproces en daarmee jouw kapsel!

mevrouw Gunneweg

Prima, aardige meiden, leuk met de kinderen

snel aan de beurt, goed geholpen, gezien de corona-omstandigheden vond ik het goed gaan

Stelma

De mensen waren aardig. De leerling deed z'n best maar ik was blij dat de juf het nog even na knipte want het was wat houterig geknipt. De juf van nam het helaas niet zo nauw met de corona regels,... De mensen waren aardig. De leerling deed z'n best maar ik was blij dat de juf het nog even na knipte want het was wat houterig geknipt. De juf van nam het helaas niet zo nauw met de corona regels, ze deed haar mondkapje naar beneden en blies met haar mond de haartjes uit het gezicht. De juf was tussen tijds niet 1x in de buurt en heeft dus ook niet tijdens het knip proces aanwijzingen ofzo kunnen geven.

Ik was te vroeg maar ik werd gewoon ontvangen

Candy Leung

Naar wens, veel aandacht voor de klant.

Aandacht aan de klant en het leerproces van de studenten.

mevrouw Kwee

Erg goed! Meedenkend en neemt de tijd voor je

Meedenkend vermogen van de kapster en doortastende docent wanneer nodig!

heer De Groot

Vriendelijk en behulpzaam

mevrouw Speck

Super! Lieve, aardige kapster die goed luisterde en een mooi resultaat geleverd!

Aardige mensen die goed luisterde