Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Marcel

Vriendelijk

Goed ontvangst, afspraak liep wel uit.

Goed geholpen, veel geduld voor mijn zoon (15 mnd).

Werd goed ontvangen. Werd goed geknipt, echter toen ik aan het einde van het knippen nog aanmerking had op mijn haar, was de leerling merkbaar geïrriteerd in haar reactie, dat was niet... Werd goed ontvangen. Werd goed geknipt, echter toen ik aan het einde van het knippen nog aanmerking had op mijn haar, was de leerling merkbaar geïrriteerd in haar reactie, dat was niet professioneel. Ik moet straks met het kapsel rondlopen, dus het moet naar mijn wens.

Prijs

Vriendelijke zeer goed alternatief voor een knipbeurt

Aardig en gemotiveerd personeel

Geweldig ik ben er heel blij mee. Jammer dat ik ga verhuizen naar een andere provincie.

Dat mijn haar zo geknipt is dat het mooi valt onder allerlei omstandigheden.

Reactie NKA Rotterdam Pompenburg:

Beste mevrouw, Bedankt voor uw mooie review. Jammer dat u gaat verhuizen. Bedankt voor uw bezoeken in onze salon en als u in de buurt bent... u weet ons te vinden. Fijne dag, Martijn Abers, Algemeen... Beste mevrouw, Bedankt voor uw mooie review. Jammer dat u gaat verhuizen. Bedankt voor uw bezoeken in onze salon en als u in de buurt bent... u weet ons te vinden. Fijne dag, Martijn Abers, Algemeen directeur.

Maarten Drulman

Uitstekende en leuke service

Wordt goed geluisterd naar je wensen en vriendelijke service

Prima, maar veel te commercieel

N.v.t.

Reactie NKA Rotterdam Pompenburg:

Beste mevrouw, Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Jammer om te lezen dat u ontevreden bent over de wachttijd tijdens uw laatste bezoek aan onze salon. Wij zullen dit met ons team... Beste mevrouw, Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Jammer om te lezen dat u ontevreden bent over de wachttijd tijdens uw laatste bezoek aan onze salon. Wij zullen dit met ons team bespreken en hopen dat we u bij een volgend bezoek beter van dienst zullen zijn. Eén ding begrijp ik niet aan uw feedback. U geeft aan dat we te commercieel zijn? Buiten het feit dat wij een commercieel bedrijf zijn, leiden wij onze studenten op tot professionele vakmensen. Productadvies en verkoop behoort tot de lesstof die wij aan onze studenten onderwijzen. Ik ben benieuwd wat u hieraan te commercieel vindt. Ik verneem graag van u! Bedankt voor het schrijven van de uitgebreide feedback en we zien u graag terug in 2020. Met vriendelijke groet, Martijn Abers, Algemeen directeur.

M

Het was ontzettend druk vanwege dr feestdagen waardoor ik best even moesf wachten maar het ging hartstikke soepel en ben ik goed geholpen

Er was veel overzicht op de studenten

Bas Ruizeveld de Winter

Aandacht, rust en kwaliteit