Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Goed, jonge meiden maar knippen al netjes.

Wordt goed gecheckt of het netjes geknipt is.

Leuk

Leuk dat er zo zorgvuldig naar je haar wordt gekeken en op basis daarvan een passend advies wordt gegeven. Ook heel erg fijn dat de prijs van te voren wordt besproken en opgeschreven.

Zie hieronder voor commentaar

De leerlingen zijn aardig, vragen om hulp/advies wanneer zij het niet weten

Beleefd en vriendelijk

Men luistert naar de wensen van de klant

Ik ben vaker bij de academie geweest, deze keer ging het allemaal wat moeizaam. Er werd drinken aangeboden, maar uiteindelijk heb ik die niet gekregen, haaradvies van shampoo en masker werd... Ik ben vaker bij de academie geweest, deze keer ging het allemaal wat moeizaam. Er werd drinken aangeboden, maar uiteindelijk heb ik die niet gekregen, haaradvies van shampoo en masker werd aanbeveelt maar niet gezegd hoeveel dig meer zou kosten, daarna werd masker verkeerd aangebracht en niet goed uitgespoeld. Lerares moest nog bijknippen. Uiteindelijk niet tevreden met resultaat.

sociale kapster

Reactie NKA Rotterdam Pompenburg:

Beste mevrouw, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om voor ons deze feedback te schrijven. We nemen uw punten serieus en zullen deze bespreken binnen ons team. We hopen u weer te mogen verwelkomen... Beste mevrouw, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om voor ons deze feedback te schrijven. We nemen uw punten serieus en zullen deze bespreken binnen ons team. We hopen u weer te mogen verwelkomen in onze salon zodat ze we de volgende keer kunnen laten zien dat het ook anders kan. Met vriendelijke groet, Martijn Abers Algemeen directeur

Yaldaz Ivanova

I had haircut at the salon. The hairdresser was were nice and polite with me. She tryed to keep nice conversation during my visit.

Just on time. Very nice and polite. Washing hair.

Ik ging naar de kapper voor highligths in het bovenste gedeelte van mijn 4 jaar lange haar. Ik wilde ook de grijstinten bij de slapen en iets bovenop wegwerken. Besloten werd mijn haar in mijn... Ik ging naar de kapper voor highligths in het bovenste gedeelte van mijn 4 jaar lange haar. Ik wilde ook de grijstinten bij de slapen en iets bovenop wegwerken. Besloten werd mijn haar in mijn haarkleur te verven. Ik gaf aan dat ik dat wel donker vond, maar dat kon niet anders. De verf heeft erg kang in mijn haar gezeten en het viel erg donker uit. Vervolgens kreeg ik highlight, veel te dikke strengen en asblond. Niet de kleur die ik had afgesproken. Ik zat weer ruim een uur onder de warme kap. Het resultaat was verschrikkelijk. Vervolgens werden de highlights weer donker geverfd en daarna nog een paar lichte strepen aan de voorkant van mijn haar aangebracht. Mijn haar had ik 4 maanden geleden recht laten knippen. Er was toen 10 cm vanaf gegegaan, wat net weer gedeeltelijk was bijgegroeid. Nu is het toch weer korter aan de zijkanten geknipt. Maar nu is mijn haar verpest en over 9 dagen trouwt mijn enige dochter. Mijn haar heeft nu van voren een roodgloed en de highlight zijn verschrikkelijk asklerig en loopt niet vloeiend over. Ik voel me verschrikkelijk onzeker als ( alleenstaande) moeder van de bruid. Ik had mooi haar en nu kan ik het lang gespaarde haar helemaal afknippen. Ik heb ook pieken in mijn gezicht met afbrekend verkleurd haar. Ik kom al jaren bij de kappersacademie. Had er veel vertrouwen in, maar ik ben nu zo verdrietig. Verpest haar voor de bruiloft. War een timing. En de teamleidster van pompenburg Rotterdam heeft me geholpen. Het koste me ook nog €80,-. Ik heb nog nooit zo’n dure beurt gehad, dure mislukte beurt. Eigenlijk wil ik mijn geld terug, om het opnieuw voor de bruiloft te laten kleuren.

Zie boven

Reactie NKA Rotterdam Pompenburg:

Beste mevrouw, Wat vervelend om te moeten lezen dat u zo ontevreden en verdrietig bent over uw laatste behandeling. Ik wil u aanbieden om z.s.m. contact met ons op te nemen zodat wij in samenspraak... Beste mevrouw, Wat vervelend om te moeten lezen dat u zo ontevreden en verdrietig bent over uw laatste behandeling. Ik wil u aanbieden om z.s.m. contact met ons op te nemen zodat wij in samenspraak met u kunnen bekijken hoe we u het beste kunnen helpen. Zeker gezien ook het feit dat u al jarenlang klant bij ons bent en dat de bruiloft van uw dochter voor de deur staat. Omdat u anoniem uw reactie heeft geplaatst, kunnen wij helaas niet direct contact met u opnemen. Mijn collega mevrouw Scheepers staat voor u klaar vandaag om u te helpen. Met vriendelijke groet, Martijn Abers Algemeen directeur.

June

Persoonlijke aandacht, studenten zijn gemotiveerd, prettige supervisie van de docenten. Goede ervaring dus.

Keurig geholpen, en geknipt heb krullend haar dus dit is moeilijk knippen. Maar iedere keer weer prima!

JanHenk Almeloo

Geweldig