Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

We got very nice hair cut

Onwijs leuke sfeer, schoon en klantgericht.

Prettig en vriendelijk, had een afspraak maar moest wel even wachten omdat er ivm vakantie minder bezetting was.

Ontspannen atmosfeer, heel goed geholpen.

Vriendelijk ontvangst, snel geholpen (online afspraak gemaakt), kapster gaf aan wat ze ging doen en overlegde over bepaalde keuzes (is deze lengte naar uw zin? welk masker wilt u?wat vind u van dit... Vriendelijk ontvangst, snel geholpen (online afspraak gemaakt), kapster gaf aan wat ze ging doen en overlegde over bepaalde keuzes (is deze lengte naar uw zin? welk masker wilt u?wat vind u van dit of dat?), gezellig praatje tijdens het knippen.

Vriendelijke kapster, prettige sfeer in de salon, tonen professionaliteit in het geven van tips en aanbevelingen.

Aangenaam

Ik had het getroffen met de kapster die rustig en bekwaam was.

Jeanette Broekhuis

Permanent goed gedaan. De leerling die mij hielp had steeds veel tijd nodig om dingen bij elkaar te zoeken voor de volgende stap (dacht niet vooruit). Ze vertelde dat de vloeistof 15 minuten moest... Permanent goed gedaan. De leerling die mij hielp had steeds veel tijd nodig om dingen bij elkaar te zoeken voor de volgende stap (dacht niet vooruit). Ze vertelde dat de vloeistof 15 minuten moest inwerken, maar kwam pas na 20 minuten terug. Dat bleek de juiste tijd te zijn, maar intussen was ik ongerust. Dus niet zorgzaam tegenover de klant. Dat was de docente wel.
Ze knipte en fohnde uitstekend en precies naar mijn wens.

Heerlijke koffie, steeds aangeboden. Prettig sfeer. Goede spullen, denk ik.

Goed geholpen, online gereserveerd, kom zeker terug

Vriendelijk, kundig

Netjes geknipt