Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Koen Westra

Mijn ervaring was goed. Ik werd vriendelijk geholpen en keurig geknipt! Daarnaast werd er controle gedaan door de experts.

De mensen waren allemaal heel aardig en vriendelijk en ik ben uiteindelijk met een goed kapsel de deur uitgestapt.

Ik werd erg prettig geholpen en het kapsel was naar tevredenheid geknipt!

De kapster was sociaal en snapte hoe ik mij haar geknipt wilde hebben.

Ik werd goed geholpen, iedereen was erg netjes. Toen ik om advies vroeg kreeg ik dat ook.

Heel klantvriendelijk

Er wordt goed geknipt en het kapsel is van te voren door gesproken.

Chantal

Goede kappersschool, duidelijke communicatie en goede service, vriendelijk en deskundige studenten en docenten en zeer betaalbare prijzen

Erg prettig, goede controle en ruimte voor inbreng van de klant

jonge kappers, die de laatste technieken geleerd hebben op kappers gebied.
veel controle voor en achteraf
Betaalbaar
inbreng van de klant is groot

Judith

Goede ervaring, zoals elke keer in de afgelopen paar jaren. Kapper luistert goed naar je wensen en geeft advies waar nodig. Zelfs een lekker potje thee gekregen :-)

Warm ontvangst met thee, goed advies, luistert naar wensen, goed toezicht.

Woosje Stuart

Ik had een afspraak gemaakt om 16.00 maar ik kwam al net na 15.30 binnen. Ik werd direct geholpen en dat was een super ervaring. Er werd voor een uitgebreide behandeling gekozen terwijl de tijd erg... Ik had een afspraak gemaakt om 16.00 maar ik kwam al net na 15.30 binnen. Ik werd direct geholpen en dat was een super ervaring. Er werd voor een uitgebreide behandeling gekozen terwijl de tijd erg krap was, de dames hebben goed samengewerkt zodat ik om klokslag 16.30 super tevreden buiten stond! Dikke 10!!!

samenwerken onderling en professionele aanpak

Goede ontvangst. Jas en tassen werden netjes in de kast geparkeerd.

Prettige ruimte en rustige sfeer.

Moeder met zoon

Leuk personeel, kundig geknipt.

Studenten worden goed bijgestuurd.