Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Prima geholpen. Nette prijs

- Nam goed de tijd voor wenkbrauwen epileren.
- Prima geknipt

Vriendelijke sfeer

Heel vriendelijk personeel!

Veel aandacht, goede adviezen en tips

Taco de Vks

Zeer positief

Hi, na jarenlang op de Mariniersweg geknipt te zijn ben ik gisteren na 8 maanden werkzaamheden in het midden oosten verricht te hebben eens een keer op de Pompenburg terecht gekomen en ik moet... Hi, na jarenlang op de Mariniersweg geknipt te zijn ben ik gisteren na 8 maanden werkzaamheden in het midden oosten verricht te hebben eens een keer op de Pompenburg terecht gekomen en ik moet zeggen dat het eind resultaat niet werd wat ik verwachtte. Het was te kort geknipt en aan beide zijde zat er verschil in m.b.t. de dekking. verder had de kapster vrij lange nagels en dat was in mijn ogen een safety hazard, in mijn ogen, gedurende het knippen. Ik heb het bovenstaande commentaar direct met de kapster besproken in het kader van lessons learnt. De volgende keer zal ik ook duidelijker mijn wensen kenbaar maken en ben er nu achter wat het verschil is tussen gedekt knippen en twee vingers hoog. Verder word de klant altijd gevraagd wat ze willen terwijl er geen advies komt van de betreffende kapster wat wel gebeurde bij de dame die naast mij plaatsnam. Nogmaals ik heb dit uitgebreid besproken met de leidinggevende en zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan dus de kapster in kwestie hoeft daar niet meer over gecounseld te worden U moet echter wel eens kijken of lange nagels hoe mooi ook mogelijk schade kan toebrengen aan de huid en of ogen. Gezegd dient te worden dat ik dit voor de eerste keer ervaarde.

Afspraken worden keurig op tijd nagekomen.

De kapster was erg enthousiast en deed haar best. Van de studenten door wie ik de afgelopen jaren, was zij (Tessa) een van de besten.

Oog voor detail van de student.

Marianne Pieters-Lamers

Ik kan alleen spreken over de vestiging Salon Pompenburg. Daar ben ik na mijn bezoek op 4 september zeer tevreden over, waar het het afgelopen jaar toch wat minder naar mijn zin was. Maar nu wel!

Zeer gemotiveerde jongeman (Jan Julius) die alle aanwijzingen goed tot zich nam en goede rustige sfeer tijdens flink doorwerken in de hele salon, te danken aan prima begeleiding en feedback aan... Zeer gemotiveerde jongeman (Jan Julius) die alle aanwijzingen goed tot zich nam en goede rustige sfeer tijdens flink doorwerken in de hele salon, te danken aan prima begeleiding en feedback aan studenten door begeleidster (kleine pittige Indische (?) dame, van wie ik nu niet op de naam kan komen). Hing in verleden laatste jaar wat onrustige sfeer, wat onderling gekissebis tussen studenten, veel wisseling in begeleiding. Daar was nu helemaal geen sprake van. Hele verbetering!

Spoormaker

Ervaring was goed. Zal zeker nog een keer gaan.

Kapper deed erg zijn best om het zo goed mogelijk te doen. Je wordt als klant goed geholpen.

Goed.

Ik werd geknipt door een gezellige kapper.

Erik Hoogcarspel