Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling

Nette service en gezelligheid
goed geknipt

Annelies

Prima!

Er was onderbezetting door ziekte maar de dames hielpen elkaar zodat klanten daar weinig van merkten, super collegiaal

Het was een erg positieve ervaring. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd geluisterd naar mijn wensen.

Erg klantvriendelijk en een open sfeer.

G. van Grevenbroek

Ik vind het prettig om via de website te kunnen boeken. Goed overzicht van de tijden die beschikbaar zijn.

De salon ziet er netjes uit. Prettige sfeer.

Aandacht, rustige omgeving, belangstelling

Goed geknipt en vriendelijk personeel

Heel positief.

Goed geknipt. Aardige kapster.

Geraldine Cornelissen

Ik ben goed ontvangen door de student. De student bezit te professionele kennis en bracht deze over. Ik ben zeer tevreden de deur uitgelopen

Mijn haar was erg beschadigd en droog. Met de juiste behandeling heb ik nu zijde zachte haren.

Chantal Buurman-van ‘t Wout

Zeer positief! In een uurtje en voor een mooie prijs heerlijk mijn haar laten wassen en hoofdmassage, mooi nieuw kapsel, goed asvies over wat qua kapsel en kleuren mij staat en een paar goede... Zeer positief! In een uurtje en voor een mooie prijs heerlijk mijn haar laten wassen en hoofdmassage, mooi nieuw kapsel, goed asvies over wat qua kapsel en kleuren mij staat en een paar goede shampoo’s meegenomen. Aanrader om hier langs te gaan!

Studenten zijn allen 2ejrs en volgen extra vakken dus al ver in kennis en ervaring t.o.v. locatie Mariniersweg waar de rest van de studenten zitten. Student kwam zelf met ideeën voor mijn haar en... Studenten zijn allen 2ejrs en volgen extra vakken dus al ver in kennis en ervaring t.o.v. locatie Mariniersweg waar de rest van de studenten zitten. Student kwam zelf met ideeën voor mijn haar en begreep wat ik verder wou, fijne hoofdmassage en wassen in de wasstoel, en gezellig contact en goede service.

Goed gezellig

knus, schoon, word snel geholpen, leuk advies voor shampo ed