Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Anouk Kabboord

Ik werd heel goed geholpen. Er was een fijne sfeer en degene die mij hielp was heel aardig en prettig. Ook de superviserende kapster was heel vriendelijk. Kortom, het was een prettige ervaring en ik... Ik werd heel goed geholpen. Er was een fijne sfeer en degene die mij hielp was heel aardig en prettig. Ook de superviserende kapster was heel vriendelijk. Kortom, het was een prettige ervaring en ik kom graag nog eens.

Carina Vonk

Altijd erg prettig, kom inmiddels al bijna 2 jaar bij NKA.

Vriendelijke ontvangst en leerling luisterde echt goed naar wat ik wilde en kwam ook met advies.

Ik vond het een prettige ervaring. Het duurt natuurlijk iets langer dan als je bij een 'normale' instelling laat knippen maar dat vind ik niet vreemd gezien het een opleiding is. Daarnaast is het... Ik vond het een prettige ervaring. Het duurt natuurlijk iets langer dan als je bij een 'normale' instelling laat knippen maar dat vind ik niet vreemd gezien het een opleiding is. Daarnaast is het goed dat de docent om de zoveel tijd komt checken, dat geeft een fijn gevoel.

Netjes en beleefd, maar ook gezellig

Heel goed geregeld en prettige sfeer

Fijne sfeer, goed geholpen en duidelijke prijzen.

Prima, goed geknipt. Veel gevraagd aan mij waardoor het precies geknipt werd zoals ik wilde.

Tondeuse stapje voor stapje steeds een standje opvoeren en erna vragen of het kort genoeg is.

Prima, goed advies, vriendelijke sfeer, fijne kapster

goed georganiseerd, werd snel geholpen

Ik kom terug!

De ruime tijd die er genomen wordt om het haar goed te knippen.
Het aannemen van de jas.
Het aanbieden van koffie.

Ik kom er al vijf jaar, en ga altijd tevreden weg. Nu heb ik voor het eerst bij de locatie Pompenburg een afspraak gehad, en dat beviel prima.

Het was duidelijk dat de studenten hun best deden om iedereen op maat te helpen.

Netjes en met duidelijke communicatie

Uitstekend

Advies