Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Erg goed, fijn geknipt en gewassen.

Veel tijd voor het wassen. Eerst plan opstellen voor het knippen.

Robbert

Men kon mensen niet op tijdsschema helpen. Alles was zwaar uitgelopen. Beter inzicht is nodig hoeveel klanten er op een dag geholpen kunnen worden, wil men redelijk op schema blijven. Kapster zelf... Men kon mensen niet op tijdsschema helpen. Alles was zwaar uitgelopen. Beter inzicht is nodig hoeveel klanten er op een dag geholpen kunnen worden, wil men redelijk op schema blijven. Kapster zelf was uitstekend. Concentreerde zich goed op de wensen van de klant, zonder onnodig gepraat.

Een kapster die zich goed concentreerde op haar werk, volledig inging op de wensen van mij als klant. Geen onnodig geklets, zoals 'gaat u nog wat leuks doen dit weekend', etc

Ik ben vriendelijk geholpen en goed geknipt. Door drukte was er wel een kleine vertraging van 15 minuten.

Petra

Ik ben afgelopen week voor het eerst geweest. Het is me goed bevallen. Er werd goed uitgevraagd en geluisterd naar m'n wensen. Ik vind m'n haar mooi geknipt. Dat heb jij keurig gedaan Jennifer! Je... Ik ben afgelopen week voor het eerst geweest. Het is me goed bevallen. Er werd goed uitgevraagd en geluisterd naar m'n wensen. Ik vind m'n haar mooi geknipt. Dat heb jij keurig gedaan Jennifer! Je hebt er veel aandacht aan besteed en ik heb een hoop complimenten gekregen.

De docenten houden de boel goed in de gaten. De kapster nam alle tijd en kreeg ook alle tijd. Ze deed erg haar best. Goed gedaan Jennifer!

Aardig meisje

duidelijk georganiseerd, werd goed uitgelegd hoe de kapster ging werken en werd een paar keer bijgestaan door docente.

Langs gekomen voor een knipbeurt. Niet de eerste keer. Wordt altijd keurig geholpen bij kappers academie Pompenburg Rotterdam.

Dames zijn gemotiveerd. Goede controle docent. Prima service in een net de salon.

Zoe jij bent een Topper

Hele lieve mensen

Ingrid

Ik ben goed geholpen en zou de Nederlandse Kappersakademie aanbevelen aan anderen.

Hele aardige kapster, ze luisterde goed naar mijn wensen en ik ben blij met het resultaat.

Goede service voor een goede prijs, een aanrader!

Goed om te zien hoe de opleiding werkt en dat alles gecheckt wordt

Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg, goede knipbeurt.

Ontvangst heel professioneel