Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Grwoon goed

Helmaal voldaan aan mijn verwachtingen.

Het was de derde keer dat ik mijn haar heb laten knippen bij de Nederlandse Kappersakademie. Ik ben erg tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. De salon in Rotterdam is recent verbouwd. Het is... Het was de derde keer dat ik mijn haar heb laten knippen bij de Nederlandse Kappersakademie. Ik ben erg tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. De salon in Rotterdam is recent verbouwd. Het is nu ook mogelijk om je nagels te laten doen, ik vind dit een leuke aanvulling.

De meiden zijn altijd vriendelijk en kundig. Wanneer ze er niet uitkomen, vragen ze advies aan de docent. Hieraan kan je merken dat de meiden graag willen leren en hun technieken willen leren... De meiden zijn altijd vriendelijk en kundig. Wanneer ze er niet uitkomen, vragen ze advies aan de docent. Hieraan kan je merken dat de meiden graag willen leren en hun technieken willen leren verbeteren.

Klantvriendelijkheid, luistert goed naar de wensen van de klant, goede behandeling

renee

Goede service, vriendelijke medewerkers, goed geknipt

Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam

Goed en professioneel

M

Erg positief, de kapster heeft ontzettend de tijd genomen en had zichtbaar plezier in haar werk.

Zeer tevreden, goed contact en uitleg. Goede samenspraak over wat er gedaan moest worden.

Veel uitleg, rustig en alle tijd.

Daisy Kruik

Positief

Zorgvuldigheid

Er wordt altijd met veel aandacht geknipt.

De studenten doen echt hun best, waardoor ze vaak beter knippen dan afgestudeerde kappers.

Ik had een heerlijke ervaring. Ik zal zeker terugkomen!

-de studente heeft erg goed naar mijn geluisterd en heeft precies dat gedaan wat ik wilde! perfect!