Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling

Prettig wordt de tijd genomen kapster voelt wel wat minder ervaren dan anders

Er wordt ruim de tijd genomen iedereen is heel vriendelijk

.g. Molenaar bodde

Heel erg goed altijd

Heel goed altijd met koffie ontvangen

Prettig wordt de tijd genomen kapster voelt wel wat minder ervaren dan anders

Er wordt ruim de tijd genomen iedereen is heel vriendelijk

Emma Pieters

Ik kom al twee jaar van Belgi naar Rotterdam voor een bezoek aan de Nederlandse kappersakademie. Het ontvangst is altijd hartelijkde studenten erg vriendelijk en professioneel en zelden zon service... Ik kom al twee jaar van Belgi naar Rotterdam voor een bezoek aan de Nederlandse kappersakademie. Het ontvangst is altijd hartelijkde studenten erg vriendelijk en professioneel en zelden zon service op maat gehad. Hier kijken ze echt naar je haar en luisteren ze naar wat je wilt. Altijd tevreden buitengekomen

Hier zul je niet buitenkomen met iets dat je niet gevraagd hebt of ineens 20cm er af ipv de puntjes. Er wordt echt naar je geluisterd Ook de producten van kerastase waarmee ze zerken zijn... Hier zul je niet buitenkomen met iets dat je niet gevraagd hebt of ineens 20cm er af ipv de puntjes. Er wordt echt naar je geluisterd Ook de producten van kerastase waarmee ze zerken zijn topkwaliteit . Dit allemaal voor een bijzonder goede prijs

Schutz

Vriendelijk doen altijd hun best soms gaar ter iets niet goed. Maar dat mag wel.

Vriendelijk

Schutz

Vriendelijk

Rustig en prettige ervaring. Studenten zijn zeer professioneel en de begeleiding houd de kwaliteit altijd hoog. Begeleiding mag wel een stuk vriendelijker zijn ook tegenover klant.

Student is rustig en profesioneelAdvies is grondig en toepasbaar

Slechte ervaring kleur was niet naar wens

Reactie NKA Rotterdam Pompenburg:

Geachte heer, mevrouw,
Geachte heer, mevrouw,
Wij vinden het jammer dat uw kennismaking met de Nederlandse Kappersakademie niet naar wens is verlopen en zouden u dan ook graag contact met u opnemen om dit te bespreken. Wellicht kunnen wij u alsnog een tevreden gevoel bezorgen.
Omdat uw feedback anoniem is gegeven, hebben wij helaas geen contactgegevens van u. Mag ik u verzoeken telefonisch contact met ons op te nemen op 010-411 13 15?
Wij hopen spoedig van u te mogen vernemen.
Team NKA

Cobi

Heel tevreden met de kleuring van mijn haar. Alle tijd voor de wensen afstemming van het plan van aanpak met docente.

Voldoende tijd aandacht afstemming