Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Het moest gewoon wat korter, weer even in model.

Snel, vaardig, duidelijk

Uitstekend, goed geknipt, kopje thee gekregen.

Soner heeft van een uitgegroeide bos weer een prachtige bob in mijn haar gemaakt. Ik vond het interessant om uitleg over de verschillendeknipsnijtechnieken te krijgen. Ik vroeg daar naar en hij kon... Soner heeft van een uitgegroeide bos weer een prachtige bob in mijn haar gemaakt. Ik vond het interessant om uitleg over de verschillendeknipsnijtechnieken te krijgen. Ik vroeg daar naar en hij kon het goed uitleggen. Positieve ervaring.

Goed leerklimaat positief en stimulerend.

Caroline Pieterse

Snel en goed geholpen gelijk aan de beurt en leuke uitleg en keuzes

Heel plezierige ervaring op alle fronten

Erg prettige kapsalon. Perfecte manier om op goedkope manier naar de kapper te gaan, waarvan je ook zeker weet dat er met zorg met je haar wordt omgegaan.

Goede ervaring. Erg professioneel en vriendelijk. Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt aan het eind gecontroleerd.

Erg vriendelijk en professioneel ontvangen en behandeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en aan het eind werd er gecontroleerd. Het viel mij op dat er op een zeer respectvolle manier... Erg vriendelijk en professioneel ontvangen en behandeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en aan het eind werd er gecontroleerd. Het viel mij op dat er op een zeer respectvolle manier feedback werd gegeven aan de kapper i.o. Dit vormde voor mij ook een deel van de goede sfeer.

Zie bovenstaand

Positief.

Ik werd geknipt door Francis. Ze deed het heel goed en wist waar ze mee bezig was. Ook de docente was heel tevreden en dat is helemaal terecht!

Sophie Ehling

Aardige kapster en goed advies, mooie kapperstudio!