Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

heer Carda

Altijd goede ontvangst, goeie sfeer. Behandeling en advies is goed bevallen. Vriendelijk naar jonge klanten/kinderen

Vriendelijk personeel

mevrouw Vrijdag

Er werd fijn de tijd voor me genomen en goed geluisterd.

Nette begroeting, vlug geholpen

Daphne van Drenth

Vriendelijk ontvangen bij binnenkomst. Op het moment zelf was het druk er werd gelijk een extra stoeltje voor me neergezet omdat de zitplekken bezet waren, dat vond ik netjes! De communicatie... Vriendelijk ontvangen bij binnenkomst. Op het moment zelf was het druk er werd gelijk een extra stoeltje voor me neergezet omdat de zitplekken bezet waren, dat vond ik netjes! De communicatie onderling tussen de studenten en de docent waren lekker vlot, rustig en dynamisch. Kreeg het gevoel dat ze ondanks de drukte het onder controle hadden. Uiteindelijk moest ik iets langer wachten, koffie in die tijd vriendelijk aangeboden, maar voor mij was het wachten geen probleem.

De student Lois heeft mij goed geholpen en het knippen van mijn haar (voornamelijk droge gespleten haarpunten). Ze ging secuur te werk en heeft mijn haar weer in top conditie gebracht!

De communicatie onderling tussen studenten en docent en de klanten. Het verliep dynamisch en vanuit geduld. Orde in de chaos, zo zou ik het een beetje omschrijven.

heer Alaoui

Zeer prettig

Goede knipbeurt, er werd goed geluisterd.

van der Schaft

Prettig

Vriendelijk, aandacht

mevrouw Bistola

Amazing 😍

heer Polet

Ik kom weer

Deur geopend en reden van bezoek gevraagd.

Goed, heel fijn. Vriendelijk personeel.

Vriendelijk. Leuk praatje gemaakt tijdens het knippen.

mevrouw de Munnik

Over het algemeen altijd een hele fijne ervaring. Er word goed geluisterd naar mijn wensen.

De klant staat voorop, alle stappen worden naar je gecommuniceerd, er word graag een praatje met je gemaakt tijdens de behandeling en het word tevens ook altijd nauwkeurig nagekeken door de docent.... De klant staat voorop, alle stappen worden naar je gecommuniceerd, er word graag een praatje met je gemaakt tijdens de behandeling en het word tevens ook altijd nauwkeurig nagekeken door de docent. Ik voel me altijd welkom en op mijn gemak. Ik heb ook altijd 100% vertrouwen in de behandelinfg.

mevrouw Hermans

Heel fijn en hartelijk

We komen vaker dus wprden herkent