Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Carlijn van Loon

Zoals altijd super vriendelijke mensen. Haar is gewassen en geknipt en ik heb een kuur gehad. Was super.

Super vriendelijke kapster. Kwam met leuke suggesties van kapsels waar ik zelf nog niet aan had gedacht.

mevrouw Moors

Prima service. Heel persoonlijke aandacht deze keer (was rustig)

Meteen geholpen en gewoon vriendelijk

Versteegh

Top!

Aardige kapster, dacht fijn mee

heer Kleiberg

Vriendelijk, professioneel en klantgericht!

Gewezen op corona regels, snel plaatsnemen en afspraak maken ging gemakkelijk

mevrouw Lawlor

Very good, loved the haircut

she was delicate and asked me many times if i was happy with what she was doing

Luka Dries

Prettig, gezellige en vriendelijke sfeer. Het duurde allemaal wat lang, maar dat is begrijpelijk als alles nog gecontroleerd moet worden en dergelijke.

Vriendelijk contact, prima resultaat.

mevrouw Ligthart

Al jaren kom ik zo nu en dan bij de kappersakademie en ben elke keer weer enorm tevreden over het eind resultaat vaak boven mn verwachtingen. Ik heb het in mijn geval over kleuringen, van blond naar... Al jaren kom ik zo nu en dan bij de kappersakademie en ben elke keer weer enorm tevreden over het eind resultaat vaak boven mn verwachtingen. Ik heb het in mijn geval over kleuringen, van blond naar bruin en van bruin naar blond. De docent(en) en leerling(en) nemen de tijd voor je om uitleg te geven over wat haalbaar is, niet te schadelijk voor je haar en wat je kunt verwachten. In 1 woord, ze zijn geweldig.

De tijd nemen om een goed resultaat af te leveren en de klant met een smile van tevredenheid de salon uit te kunnen laten lopen.

mevrouw van Grevenbroek

Rotterdam

er wordt goed omgegaan met de corona-regels

RT

Heel blij met hoe het geknipt is! Doet niks onder aan een andere kapper, duurt alleen wel lang

Ze checken goed wat ik bedoelde met mijn wensen

mevrouw

Positief

Super leuke meiden die allemaal makkelijk met je aan de praat raken. En de docenten kwam iedere keer bij mij ook checken of ik snapte wat er ging gebeuren en het er mee eens was.