Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

heer

Top!

Eind resultaat altijd prima ondanks dat ik niet het makkelijkste haar heb voor beginners

heer Craenen

Goed prettige ontvangst em behandeling

Persoonlijk, goed commumicatief

heer Dijk

Nauwkeurig

klantvriendelijk

mevrouw Houtveen

Ben gezellig en goed geholpen.

Vriendelijke mensen

mevrouw Bijl

Heerlijk ontspannen en fijn

Vriendelijk, open, gastvrij

heer Geensen

Vriendelijke verwelkoming. Dag van staking in OV dus minder leerlingen om te knippen, maar nauwelijks extra wachttijd. Hulde

Prettige sfeer, snelle service, kopje koffie

mevrouw Brinkman

Goed, jullie zijn een mooie instelling!

Regelmatige check met docent, persoonlijke begeleiding per student passend bij ieder niveau.

Lisa

Goed geknipt maar de ervaring eromheen viel zwaar tegen. Samen met 3 andere klanten die ook niet hadden begrepen dat we op de rode bank moesten plaatsnemen stonden wij minutenlang bij de jassen... Goed geknipt maar de ervaring eromheen viel zwaar tegen. Samen met 3 andere klanten die ook niet hadden begrepen dat we op de rode bank moesten plaatsnemen stonden wij minutenlang bij de jassen terwijl kappers ons aankeken en niemand even liet weten dat we ergens anders naar toe moesten. Vervolgens ben ik geholpen door een kapster die mijn haar ging knippen en wassen maar in 1,5 uur tijd heeft zij vrijwel geen oogcontact gemaakt en niet gesproken en de paar dingen die zij zei waren heel kortaf (“nu je hoofd zo dicht mogelijk op je kin.” “Volg mij”). Op de paar zinnen die ik uitsprak, werd niet gereageerd en ik heb mij nog nooit zo ongemakkelijk gevoeld in een kapsalon. De onderwijzer/controleur was vriendelijk maar erg druk. Wanneer mijn kapster zei dat zij gecontroleerd moest worden bleef zij minutenlang wachten en was er ook tussen mij en haar geen contact maar ongemakkelijke stilte. Ik ben meermaals naar de NKA in Amsterdam geweest en het voelde daar een stuk sfeervoller, minder gestrest en beter georganiseerd. Wellicht een ongelukkige dag maar voor mij geen aanrader.

Goed geknipt

mevrouw Niekerk

Werd gelijk aangesproken.

Inge

Goede plek om je haar te laten knippen.

Goede kapsters en goede controle door de docenten.