Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Hoogendoorn

Heel goed

Hele goede leerling die mij knipte.
Begreep gelijk bij mijn uitleg hoe ik het geknipt wilde hebben. Gaf nog tips qua haarverzorging.
Alles tezamen dacht ik dat ze 2e jaars leerlingen was...
Hele goede leerling die mij knipte.
Alles tezamen dacht ik dat ze 2e jaars leerlingen was maar bleek 1ste jaars te zijn.
Was een topper dus met liefde voor het vak.

dhr.vis

Het is mijn eerste bezoek aan de kappersakademie geweest. Het is mij goed bevallen en voor herhaling vatbaar.

Vriendelijk en betrokken.

heer Hensing

Het was de eerste keer dat ik kwam. Maar een leuke ervaring. Ik kom zeker nog een keer.

Ruime opzet, komr professioneel over.

mevrouw Heerschop

Prima geholpen, vriendelijk te woord gestaan.

Nee, niet echt

Mevr. de Schot-Plasschaert

Uitstekend

Vriendelijkheid en begeleiding door docenten die de leerlingen duidelijke adviezen geven en meedenken met de klant

Gedurende de gehele behandeling meerdere wacht momenten van meerdere minuten. Dat maakte het geheel tot een erg lang bezoek. Expertise docent zeer goed en prettig in omgang. Student was zeer... Gedurende de gehele behandeling meerdere wacht momenten van meerdere minuten. Dat maakte het geheel tot een erg lang bezoek. Expertise docent zeer goed en prettig in omgang. Student was zeer vriendelijk maar had nog alle concentratie nodig voor het knippen, op zich prima

Kwaliteit knipbeurt en begeleiding docent

heer Dikker Hupkes

Prettig

Snel geholpen

mevrouw Kijk in de Vegte

Positief

De rustige sfeer. Geen overbodige geluiden (zoals muziek of zo)

mevrouw Meijer Smit

Goede ervaring tot nu toe

Vriendelijk