Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Wachttijd

heer vissers

Amersfoort

vriendelijk

Hele fijne knipbeurt met aandacht voor het gewilde kapsel door 2e jaars student. Erg aardig meisje. Leuk gesprek ook mee gehad.

Goede begeleiding van leraressen.

heer van vonno

Goede begeleiding.

mevrouw Waarsenburg

Geweldig!

Ziet er gezellig uit en super vriendelijke mensen!

mevrouw Korndewal

Goede ontvangst. Je moet als klant er rekening mee houden dat het wat langer kan duren . De docenten houden de studenten goed in de gaten.

Vriendelijke ontvangst

Lotte

Wel oké, mijn haar is wel vaker mooier geverfd. Ik ging voor een balayage, de student had dit naar mijn mening nog niet eerder gedaan. De overloop is aan de voorkant hoger dan aan de achterkant.... Wel oké, mijn haar is wel vaker mooier geverfd. Ik ging voor een balayage, de student had dit naar mijn mening nog niet eerder gedaan. De overloop is aan de voorkant hoger dan aan de achterkant. Verder is het wel goed geknipt. Voor knippen kom ik terug, maar verven laat ik toch liever door een ‘professionele’ kapper doen.

Docent werd er iedere keer bij geroepen om te checken

mevrouw Groenestein

Snel geholpen, kundig

Weten wat ze doen of doen het in over leg met docent, contact met kinderen was als vanzelf sprekend

mevrouw Peters

Netjes. Leuke leerlingen.

Er wordt naar je wensen geluisterd. M’n haar zit goed. Dubbelcheck met de docenten. Heerlijk dat er n kopje koffie aangeboden wordt

heer Madorf

Prettig geholpen

Gemakkelijk te plannen via internet, prettige dienstverlening, goede prijs

heer Henkens

Ik kom er al jarenlang.

Gewoon correct ontvangen. Niets bijzonders.