Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Kruijer

Al jaren kom ik hier met veel plezier. Ik heb dan wel niet het moeilijkste haar om te knippen ( 3 cm eraf en geen laagjes) maar word altijd goed en kundig geholpen!

De vriendelijkheid van de meiden achter de kassa bij binnenkomst. Daarna de kapster die mij komt halen en mijn achternaam "oproept". En vooral een dikke 10 voor de leraren en lereressen. Als jaren... De vriendelijkheid van de meiden achter de kassa bij binnenkomst. Daarna de kapster die mij komt halen en mijn achternaam "oproept". En vooral een dikke 10 voor de leraren en lereressen. Als jaren staan zij voor de leerlingen klaar met enorm veel goede uitstraling en geduld. Petje af!!!

mevrouw van den Bosch

Prima geknipt door een student die al aan het einde van haar studie traject zat

Leuke sociale student, goed geknipt

mevrouw Maurer

Heel erg hartelijk en vriendelijk ontvangen!

Goed overleg wat je precies wil.

mevrouw Aarts

Goede begeleiding van kapster, alleen de aanzet van de kleur bij mijn haar is er nu al grotendeels uit na een week (2 x gewassen)

Vriendelijk, duidelijke uitleg over de volgorde. Goed geknipt.

a

Chagerijnig en druk

vriendelijke jongen, mocht alvast zitten omdat de wachtbank volzat

Tromp

Prijzig en slecht Nooit meer

heb ik niet ontdekt

heer Sluitman

Amersfoort

Prettig en snel geholpen

mevrouw Browne

Altijd onder de indruk van hoe vriendelijk en respectvol de begeleiding van de studenten is.

Vriendelijkheid

heer van Boekel

N.v.t.

mevrouw Leeuwis

Er hing een fijne ontspannen sfeer, de studenten hadden het duidelijk na hun zin en konden allemaal goed met de docenten. Er was wel vaak onduidelijkheid over pauzes.

Hoe ze zich voorstellen