Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Buurman

Heel prettig, vriendelijke ontvangst.

Precies op tijd geholpen. Keurig geknipt en fijn dat alles wordt nagekeken.

Mariska

Prima, gastvrij en luistert naar de klant

Zorgvuldig en gastvrijheid

heer Gros

Goed georganiseerd

Vriendelijkheid,beleeft zijn

heer van Doorn

Goed geknipt

Was vrijwel direct aan de beurt

mevrouw Riet

Altijd gezellig! En je gaat met een goed kapsel de deur uit!

Vriendelijk

mevrouw Postma

Over de heel ben ik erg tevreden. Enige wat ik jammer vind, ik vroeg wel om subtiele highlights, maar nu is het echt te weinig zichtbaar vind ik, het had van mij wel iets meer gemogen. Het was zeker... Over de heel ben ik erg tevreden. Enige wat ik jammer vind, ik vroeg wel om subtiele highlights, maar nu is het echt te weinig zichtbaar vind ik, het had van mij wel iets meer gemogen. Het was zeker wel de bedoeling dat het niet over de top zou zijn, maar wel ook duidelijk aanwezig, nu vind ik het eigenlijk te weinig voor als je highlights wil. de rest is gewoon enorm goed verzorgd.

verzorging/toner/ knippen

mevrouw Doornekamp

Vond het super leuk

Dacht goed mee, kon ook echt goed enthousiasme voelen.

mevrouw Steenmetz

Goede service en kwaliteit

Snelle ontvangst

mevrouw Goossens

Al vaker geweest. Maar dit was de laatste keer, want ik ben niet voldoende tevreden. Voor een simpele knipbeurt heb ik 2,5 uur gezeten. Daar baalde ik heel erg van. Ik had dit van tevoren graag... Al vaker geweest. Maar dit was de laatste keer, want ik ben niet voldoende tevreden. Voor een simpele knipbeurt heb ik 2,5 uur gezeten. Daar baalde ik heel erg van. Ik had dit van tevoren graag geweten, zodat ik daar mijn agenda op aan kon passen.

Aardige mensen. Ontspannen sfeer.

mevrouw Fons

Tevreden