Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw

Kom er al 20 jaar maar mijn ervaring is dat de hele akademie de laatste 2 jaar enorm achteruit is gegaan. Mijn laatste bezoek was er weinig toezicht van de leraressen/ leidinggevenden, veel... Kom er al 20 jaar maar mijn ervaring is dat de hele akademie de laatste 2 jaar enorm achteruit is gegaan. Mijn laatste bezoek was er weinig toezicht van de leraressen/ leidinggevenden, veel geroddel/ geouwehoer van leerlingen op de werkvloer die zich kennelijk verveelden en ik was voor het eerst ook helemaal niet tevreden over het resultaat van mijn haar. Totale desinteresse van bijna iedereen op de werkvloer.

Weet niet

heer de Heer

Knippen

mevrouw van der Galiën

Eerste keer, maar een leuke ervaring. Ik werd boven geknipt en dat was ook het leslokaal. Er waren dus ook allemaal leerlingen achter aan het oefenen. De leerling die mij heeft geknipt deed het... Eerste keer, maar een leuke ervaring. Ik werd boven geknipt en dat was ook het leslokaal. Er waren dus ook allemaal leerlingen achter aan het oefenen. De leerling die mij heeft geknipt deed het goed. Had aandacht, was geconcentreerd bezig en het resultaat was goed.

Eerst gezien, jas werd opgehangen, werd naar mijn plek gebracht.

mevrouw Baeten Romero

Goed ervaring.

Je wordt netjes ontvangen.

mevrouw Uijttewaal

Leuk

zorgzaam en zorgvuldig

mevrouw Cats

Super leuke en goede ervaring

prettige sfeer, leuke vlotte en spraakzame kapster

mevrouw Kaptein

Erg goed

Mooie highlights, netjes geknipt

mevrouw Bosman

Super!

Goed advies, leuke meid Selina

heer Görmez

Kappers lopen er netjes bij, en ontvangst is prima.

Jas aangenomen door persoon achter balie

heer van der Perk

Ik liet me voor het eerst hier knippen, het beviel me erg goed

Prettige sfeer, vriendelijk geholpen en hoed geknipt