Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

heer Baron

In tegenstelling met veel andere kapsalons zit mijn haar altijd precies zoals ik het aangeef en graag wil wordt er goed geluisterd en geknipt

Vriendelijke ontvangst en beleefde vriendelijke kappers, Een prettige werksfeer ,Er wordt goed geluisterd naar wat je wensen zijn en je gaat nooit met en slecht geknipt kapsel de deur uit.

Willie

Prettig en snelle service

er werd goed naar de klant geluisterd

mevrouw Bruijntjes

Zeer tevreden

Service, kwaliteit

mevrouw Arik

Was een fijne ervaring met een fijne kapper. Vooral omdat de keer hiervan een hele erge tegenvaller was.

Vriendelijk

mevrouw Urizar

It was my first time there. Definitely will recommend. She listened to what I was looking for and definitely did deliver.

I did not pay much attention to details or others, sorry cannot answer.

mevrouw Van Lier

Goede service, mooi resultaat en beste prijzen

Veel diepgaand overleg over wat en hoe we het gaan doen. Docentes kijken mee bij elke stap. Kleuren en knippen heel goed.
Prijs is natuurlijk een belangrijke factor on hierheen te gaan, want...
Prijs is natuurlijk een belangrijke factor on hierheen te gaan, want zeker kleuren is bij een normale kapper niet meer te betalen

mevrouw Stam

Prettig, student werd goed begeleid door de docent, die aan het eind de puntjes op de i zet.

Ik werd op tijd geholpen

mevrouw Kopijn

Het is een fantastische opleiding en ik heb er geen moment spijt van dat ik daar naar de kapper ben geweest

Ze luisteren naar je wensen

mevrouw Bhagoe

Ik ben tevreden met mijn haarkleur

vriendelijke personeel

Renee