Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Groenteman

Goed dat er supervisie van de docenten was en schappelijke prijs

mevrouw Kempenaar

Ik ben nu al een paar maal geweest voor uitgroei bijwerken/knippen en ik ben elke keer zeer tevreden!
Er wordt goed onderbouwd advies gegeven - b.v. over het gebruik van shampoo/conditioner- ,en de docenten zijn alert en stimuleren de studenten op een positieve manier.
De algehele sfeer is fijn,ontspannen en geeft mij het gevoel dat er alle tijd is voor mijn wensen.
Ik ben zeer onder de indruk over de kennis en kunde van de studenten!

Zeer vriendelijke medewerkers,voel mij ( elke keer ) zeer welkom.

mevrouw Neijts

Het ging allemaal erg gehaast en eenmaal thuis zag ik nog plukjes haar onderuit komen die niet geknipt zijn. Het haarmasker en wassen ging niet zo zorgvuldig.

Snel en vriendelijk

mevrouw Edixhoven

Vriendelijk en snel.

Heel vriendelijke ontvangst.

mevrouw Korbijn

Ik heb een hele goeie ervaring gehad. Iris was heel lief en sociaal en deed alles eigenlijk meteen goed. Ook fijn dat ze alles dubbel checkte hoe lang ik het nou precies wilde. Ook toen ik nog een... Ik heb een hele goeie ervaring gehad. Iris was heel lief en sociaal en deed alles eigenlijk meteen goed. Ook fijn dat ze alles dubbel checkte hoe lang ik het nou precies wilde. Ook toen ik nog een extra verzoekje had om het minder bod te maken ging ze haar best doen om dat te fixen

Heel aardig en geïnteresseerd, checkte goed wat ik nou wilde, stelde vragen, deed het snel,

mevrouw Rosenboom

Top!

Met aandacht en geduld

heer Jansen

Goed!

Vriendelijk geholpen en goed geknipt.

mevrouw Bruijstens

De jonge dame was zeer kundig al

Er verandert niets door de jaren heen

heer Garber

It was friendly enough