Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Carper

Zeer aan te raden

luisteren goed naar de wensen van klant. Knippen goed.

mevrouw de Wilde

Er hing een goede sfeer

mevrouw de Haan

Zoals altijd vriendelijke ontvangst. sympathieke, goed luisterende en adviserende studente.

salon is schoon en netjes en wordt schoongehouden. vriendelijke docenten. gastvrij. klantvriendelijke studenten.

Hanna Haspels

Van begin tot eind ben ik enorm goed geholpen! Eerlijk advies, fijne begeleiding en een top student die mij super goed heeft geknipt en geverfd. De sfeer was fijn en heb leuke gesprekken gevoerd met... Van begin tot eind ben ik enorm goed geholpen! Eerlijk advies, fijne begeleiding en een top student die mij super goed heeft geknipt en geverfd. De sfeer was fijn en heb leuke gesprekken gevoerd met de student. Ben echt enorm tevreden weg gegaan en ik raad iedereen aan om bij jullie langs te gaan!

De open en eerlijkheid en de gezelligheid.

mevrouw Neef

Het duurt wel lang permanent 4 uur

prijs

mevrouw Berger

Was een hele leuke ervaring, dynamisch, iedereen is aardig en ik werd goed geholpen en er werd goed uitgelegd.

Het tijd nemen dat iedere leerling in rust kan werken en leren Ik was er met mijn dochter. is heel plezierig ook voor de klant.

mevrouw Stuut

Prettig

Er wordt goed geluisterd naar je wens

Teun

Druk, gezellig

Gezellige sfeer

mevrouw Straathof

Prima, kostte alleen wat meer tijd dan bij een andere kapsalon.

Werd snel geholpen.

mevrouw à Nijeholt

Zeer professioneel en heel vriendelijk. Ben echt blij met het resultaat. Tien jaar jonger

Er werd goed nagedacht over de keuzes die gemaakt moesten worden. Waarom een bepaalde haarkleur goed zou passen en waarom het mooi was om het in een bepaald model te knippen, werd uitgelegd. Aan de... Er werd goed nagedacht over de keuzes die gemaakt moesten worden. Waarom een bepaalde haarkleur goed zou passen en waarom het mooi was om het in een bepaald model te knippen, werd uitgelegd. Aan de student, maar ook aan mij.