Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Adrichem

lief geholpen, wel een beetje snelsnel

mevrouw Hartgers

Er wordt geluisterd naar wat je wilt en het komt altijd goed

mevrouw Brunekreef

Leuke ervaring. Veel zorg en aandacht en begeleiding van de student.

Veel extra ogen en tussentijdse check momenten tussen student en begeleider

mevrouw Dekker

De Kappersakademie is een goede school van kappers in opleiding, waar je als klant prima terecht kunt. Je hebt mogelijk iets meer tijd nodig dan bij de " gewone" kapper. De docent komt tenminste... De Kappersakademie is een goede school van kappers in opleiding, waar je als klant prima terecht kunt. Je hebt mogelijk iets meer tijd nodig dan bij de " gewone" kapper. De docent komt tenminste twee maal kijken: voordat de leerling aan de slag gaat bespreekt hij/ zij de wensen van de klant en hoe hij /zij dit gaat uitvoeren. Als hij/ zij klaar is, komt de docente het kapsel controleren. Eventueel wordt er nog wat bijgewerkt en nogmaals gecontroleerd voordat je de deur uitgaat. De leerling krijgt een paraaf voor het werk en bij de kassa rekent iemand anders af. De kosten zijn beduidend lager dan dat je anders kwijt bent. Het is een leuke ervaring en fijn dat er zoveel jonge mensen met plezier deze opleiding volgen.

De ontvangst was vriendelijk en aardig. Men wees me waar de garderobe was en daarna werd me de stoel gewezen. De leerling stelde zich voor.

Prettig!

Prettige behandeling. aardige studenten en docenten.

mevrouw van der Wel

Hele leuke ervaring. Studente (Chantal) was heel vriendelijk en kundig, en dacht goed mee over wat de beste (kleur)keuze was voor mijn haar. Docent werd er op tijd bij gehaald bij vragen, en die kon... Hele leuke ervaring. Studente (Chantal) was heel vriendelijk en kundig, en dacht goed mee over wat de beste (kleur)keuze was voor mijn haar. Docent werd er op tijd bij gehaald bij vragen, en die kon vervolgens goed adviseren.

Vriendelijk, kundig

mevrouw Badescu

Amazing experience

Quick and efficient

mevrouw Vonk

Was heel fijn en fantastisch geknipt in Adam door Sara

Goede planning en goede kappers

heer Cihat Acar

Mijn kapsel was Julia. Julia was echt goed in haar werk, ik liet haar een foto zien om het model te laten zien dat ik voor mijn haar wil en ze deed precies dat model voor mijn haar. Uiteindelijk... Mijn kapsel was Julia. Julia was echt goed in haar werk, ik liet haar een foto zien om het model te laten zien dat ik voor mijn haar wil en ze deed precies dat model voor mijn haar. Uiteindelijk was ik heel blij met mijn haar. Ze is zo aardig en ze spreekt ook heel goed Engels met mij.

Iedereen is zo aardig en ze luisteren naar ons en begrijpen wat we van hen willen. Ze kunnen ook heel goed Engels spreken.

mevrouw De Berg

Vriendelijk en correct