Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Marlous

Goed, vriendelijk en kundig. Zelf en twee kinderen laten knippen.

Vriendelijkheid

mevrouw Lauwers

Zeer prettig. Er wordt goed geluisterd naar mijn wens en ik vind het fijn dat een docent erbij is. Soms knipt de docent nog even wat en is dat wat de leerling kan leren. Het is uiteraard goedkoop,... Zeer prettig. Er wordt goed geluisterd naar mijn wens en ik vind het fijn dat een docent erbij is. Soms knipt de docent nog even wat en is dat wat de leerling kan leren. Het is uiteraard goedkoop, online afspraak maken gaat zeer makkeijk. Al met al een dikke tien.

Altijd een aanspreekpunt. Goede sfeer. Goedkoop en goed.

mevrouw Hanna

Prima geknipt door Romee! Goed geluisterd naar mijn wensen en ik ben super tevreden met het resultaat!

Goede sfeer in de kapsalon

Anna Crok

Fijne ervaring

Aardige kapster, goed geknipt

heer Vijgen

Heel goed

nvt

mevrouw Schuijt

Ik was er gisteren voor de allereerste keer, wat eigenlijk heel raar is want vanaf dat ik 30 jaar geleden in de stad kwam wonen fietste ik vaak langs jullie gebouw! Het was echt een zeer positieve... Ik was er gisteren voor de allereerste keer, wat eigenlijk heel raar is want vanaf dat ik 30 jaar geleden in de stad kwam wonen fietste ik vaak langs jullie gebouw! Het was echt een zeer positieve ervaring!

Vriendelijk en snel

mevrouw Poelstra

Over het algemeen, goed

Nee.

mevrouw van Maarschalkerweerd

Goed, altijd leuk dat er wat extra's wordt gedaan (zoals haren krullen), zonder dat dat erg veel kost

fijne prijs voor een mooi kapsel, fijn om onder studenten te zijn, goed toezicht

mevrouw Habibzadeh

Het was heel normaal en een geweldige ervaring?

Het was heel normaal en een geweldige ervaring?

mevrouw zutt

Heel goed