Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Aubert

Hele goede ervaring.

Er wordt tijd en aandacht besteedt aan de wensen van de klant, wat heel erg fijn is.

mevrouw Jehee

Aardige meid en met wat hulp van de leraar prima geknipt

Goede begeleiding voor de meiden want anders was mijn kapsel niet helemaal goed gekomen ;)

mevrouw Bunescu

vriendelijk

heer van Raaij

Amsterdam

Gewoon goed

Yara Van Lieshout

Goede ervaring op zich alleen duurde de knipbeurt 1,5 uur…

We waren op afgesproken tijd aan de beurt (mijn dochter)

mevrouw DJ

Het duurt nog wel iets langer maar hier wordt met veel meer liefde je haar geknipt dan bij de “gewone” kapper. Leerlingen die het vak willen leren onder begeleiding van de docent (ook aardige dames).

Alles goed gedaan!

mevrouw Westerman

Erg fijn! Ik ben goed geholpen en tegelijk was het ook nog erg gezellig!

De student luisterde goed naar mijn wensen en gaf zelf goede adviezen!

mevrouw Twisk

Kom nu zo'n drie jaar bij de Kappersakademie en heb altijd een goede ervaring gehad. Je moet wel goed uitleggen wat je wilt en de tijd nemen, want het gaat vaak wat minder snel dan in andere... Kom nu zo'n drie jaar bij de Kappersakademie en heb altijd een goede ervaring gehad. Je moet wel goed uitleggen wat je wilt en de tijd nemen, want het gaat vaak wat minder snel dan in andere kapsalons, maar dat lijkt me logisch. Gister geknipt door Vincent en het was allemaal weer prima!

De leerlingen doen erg hun best en alles wordt altijd meerdere keren goed nagekeken door de docenten.

mevrouw Knox

Gedurende het proces werd er regelmatig gevraagd of het kapsel naar wens, dit was erg fijn omdat ik zelf slecht kon beschrijven wat ik precies wilde.

mevrouw Bakker

Goed! Vriendelijke kappers, leuk dat ze advies geven