Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling

mevrouw van Biezen

Top

heer Goslinga

Heel tevreden over NKA

Vriendelijk, ik word niet ongeinteresseerd ontvangen en voel me welkom. Er is aandacht voor het (knip-)werk, terecht, want daar kom ik voor. Ook de planningstress werd goed opgevangen.

mevrouw Hekman

uitermate gastvrij

mevrouw Groot

Ik vind dat mijn haar niet goed geknipt is. Het is happerig. Het is onverschillig geknipt. Bovendien ben ik in mijn oor geknipt. Daar werd erg nonchalant over gedaan, ook door de docent.

Vriendelijke medewerker

mevrouw Kaerts

Zeer fijn!

gemoedelijke sfeer, prijs, student die zijn uiterste best deed en telkens vroeg of het toch nog iets korter moest of niet etc...

mevrouw Hoff

Fijne atmosfeer, goede afstemming en professionele manier van werken

Fijne gezellige atmosfeer. Goede begeleiding en afstemming met docenten. Leerlingen stellen vragen en docenten gaan er kort en duidelijk op in. Ik had een leerling die snel en efficiënt was.... Fijne gezellige atmosfeer. Goede begeleiding en afstemming met docenten. Leerlingen stellen vragen en docenten gaan er kort en duidelijk op in. Ik had een leerling die snel en efficiënt was. Vriendelijk en dol op haar vak.

mevrouw Mellink

Fijn dat er uitvoerig aandacht werd besteed aan wat ik wilde. En ook uitleg werd gegeven over waarom wel/niet

Dat heb ik al aangegeven

mevrouw Kuivenhoven

Kom daar al jaren: altijd tevreden

Alles prettig daar: sfeer, contact onderling, contact tussen student en docent

mevrouw van der Pol

Ik werd vriendelijk ontvangen, en er is goed geknipt

De leerling werd goed goed begeleid