Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Wagelaar

Vriendelijk en goed geholpen en goed advies gehad over mijn haren voel me weer heerlijk

Er wordt goed geluisterd naar je en eerlijk advies gegeven

mevrouw Mulder

Ik vond de ervaring niet mega positief. Ik ben op zich blij met het eindresultaat, maar qua communicatie ging het niet heel goed. Ik wist niet goed wat er gebeurde en werd niet echt op de hoogte... Ik vond de ervaring niet mega positief. Ik ben op zich blij met het eindresultaat, maar qua communicatie ging het niet heel goed. Ik wist niet goed wat er gebeurde en werd niet echt op de hoogte gehouden van wat er met m'n haar gedaan werd en hoe lang het nog duurde. Op een gegeven moment werd er toner in m'n haar aangebracht en ik had geen idee welke kleur dat was oid.

Er werd wel echt de tijd genomen.

Reactie NKA Amsterdam:

Beste mevrouw,
Beste mevrouw,
Dank u wel voor uw feedback. Fijn te horen dat u tevreden bent over het eindresultaat. Het op een prettige manier duidelijk communiceren met de klant is ook een belangrijk onderdeel van onze opleiding en hier wordt veel aandacht aan besteed olm de studenten hierin te trainen. Wij hopen dat u bij uw volgende bezoek ook tevreden zult zijn over het persoonlijk contact met de student.
Martijn Abers, algemeen directeur

Amelie

Heel fijn

Heel aardig

mevrouw van Wijde

Geweldig!

Positieve sfeer, gezellig, luisterde goed naar wat ik wilde, goed geknipt!

mevrouw Ruysschaert

Ik werd door Rosalie behandeld (kleuring +knippen) Super gedaan en goed advies! Een persoonlijkere behandeling dan bij een gevestigde kapper.

Advies op maat, er wordt echt gekeken naar wat jij nodig hebt/wil/kan. Ik ging ook naar huis mijn veel tips die zelfs een kapper die bvb. al 10 jaar haren knipt mij nog nooit gegeven heeft

Tom van Lieshout

Heel gezellig, echt een goed en diep gesprek gehad met de kapster

Marijn Severijn

Er werd goed naar mij geluisterd en het is heel leuk om te zien hoe de kappers worden begeleid.

Goede service.

mevrouw Patel

Super

very friendly, good service

heer Shek

Smooth and pleasing

clean places, well trained students

mevrouw Stamkou