Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Wachttijd

Amsterdam

Redelijke Prijzen
Vaardigheid leerlingen

Goed geknipt, wel rommelig daar en kost veel tijd

Goed verzorgd

Makkelijk online afspraak maken, aardige jongens en meisjes en docenten stellen je op je gemak.

Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Het kapsel wordt nagekeken door docent. Scherp geprijsd!

Lisa Wekker

Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en goed geknipt.

Ik vond het goed dat de kapper haar tijd nam om uit te vragen hoe ik het geknipt wilde hebben en ik vond het fijn dat ze advies gaf.

Mijke

Vriendelijk geholpen.
Vriendelijk geholpen.
Ik had om 12:30 een afspraak, kwam 10 minuten voor half binnen lopen meisje aan de balie waarschuwde dat ze wat uitgelopen waren.... zit nog steeds keurig om 12:30 in de stoel
Meisje wat me knipte heeft me prima geknipt, uit de hand van achter opgeknipt, blij mee!! Volgende keer weer ☺️

Duidelijke communicatie

Merel Oudshoorn

Vriendelijke en attente medewerkster

Mansi

It was lovely.

The girls were very understanding. They understood in just a minute what I want.

Beatrijs Kuyf

Minder dan ik had verwacht op basis van vorige keren

Ik werd snel geholpen

Reactie NKA Amsterdam:

Beste mevrouw Kuyf,
Beste mevrouw Kuyf,
Duidelijk dat we hier een steek hebben laten vallen. Een slappe hand, daar heeft niemand iets aan. En een jas aannemen is een kleine moeite. Bedankt voor uw feedback. We zullen zorgen dat het de volgende keer beter voor elkaar is. Met vriendelijke groet, Martijn Abers Algemeen directeur

Prima warm hartelijk zorgzaam aandachtig..

Vriendelijk zeer welkom

Lynn

Zorgvuldig en vriendelijke ervaring. Ze heeft mij goed advies gegeven. Zij was ook enthousiast.

Zorgvuldig. Vriendelijk. Voorzichtig. Overleg met docent.