Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Goed! Hele vriendelijke studenten. Je merkt dat ze graag het vak willen leren en dat ze enthousiast zijn.

De rust en discipline van de student.

Floor Cruyff

Ik had extreem lang haar en overwoog ook om het te doneren, maar was zo lang niet naar de kapper geweest dat ik daar nog even mee wilde wachten en het eerst in model (laagjes) te laten knippen. En... Ik had extreem lang haar en overwoog ook om het te doneren, maar was zo lang niet naar de kapper geweest dat ik daar nog even mee wilde wachten en het eerst in model (laagjes) te laten knippen. En ik kwam voor dode punten, liet zien tot waar ik dacht dat het wel dood was(had heeeeel lang haar). De jongen in kwestie zei oké dus 15 cm ik. Ik schrok en zei nee doe maar 10 dan.(had gewoon 3 moeten zeggen want er is echt 25-30 afgeknipt). Hij was supervriendelijk en zenuwachtig en snapte ook niet hoe die de kam moest aflezen. In totaal duurde het zo lang(2 uur) dat ik te laat voor mijn werk was. Er werd twee keer zo veel haar afgeknipt als ik wilde en ik vind dat echt doodzonde, omdat ik het dan liever nog gedoneerd had en daar kan ik nu wel weer een jaar of meer op wachten. Ik durfde er niks van te zeggen, omdat die jongen zo zijn best had gedaan en ik hem zo aardig vond. Maar oh ik had echt buikpijn toen ik zag en voelde hoe mijn haar was, veeeel te kort en veel te recht geknipt maar er was geen tijd meer voor laagjes. Ik kwam te laat op mijn werk met nog had haar, want er was ook geen tijd meer om te föhnen. Ik vond de begeleiding ronduit onderbezet. Er kwam twee keer iemand kijken 1 keer nauwelijks de tijd nemend en uitleggend(ik wilde dode puntjes niet 10-30 cm eraf) en de 2e keer toen het al te laat was. De jongen in kwestie wist ook nog niet goed hoe hij mijn haar moest uitkammen misschien dat er zoveel afging, omdat hij dat niet goed had gedaan. Ik wil de academie misschien nog wel een kans geven, iedereen moet het immers nog leren. Dat valt ook niemand kwalijk te nemen behalve Mss de begeleiding. Maar volgende keer plan ik 3 ipv 2 uur in voor een beurt en vraag ik om 2 cm eraf. Ik ben de moeilijkste echt niet met mijn uiterlijk of haar, maar hier moe(s)t ik toch echt bijna om huilen.

Moest erg lang wachten en er stonden achter mij een hele groep meiden met elkaar te kletsen over persoonlijke zaken, viel op en gaf geen prettig gevoel dat ik door niemand werd aangesproken. Later... Moest erg lang wachten en er stonden achter mij een hele groep meiden met elkaar te kletsen over persoonlijke zaken, viel op en gaf geen prettig gevoel dat ik door niemand werd aangesproken. Later bij het afrekenen viel het systeem uit waardoor ik 15 minuten moest wachten om te betalen.al met al ben ik 25 minuten geknipt en ben ik een uur en een kwartier in de salon geweest. Bovendien stond er achter de balie ook steeds een groep kapsters te hangen en met elkaar te geinen. Onprofessionele indruk.

Kapster was zelfverzekerd en heeft mijn haar goed geknipt.

Vriendelijk en correct.

Meestal gemotiveerde en aardige leerlingen.

Janine Smit

Gezellig en super vriendelijke dames.

Word direct toegesproken.

Christine van der Linden

Amsterdam

Zeer goede begeleiding door de docenten

Anouk van der Mark

Ik ben erg goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik kreeg hierbij bijpassende tips. De student werkte secuur en kon daarnaast gezellig blijven kletsen, erg fijn! Ik kom zeker... Ik ben erg goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik kreeg hierbij bijpassende tips. De student werkte secuur en kon daarnaast gezellig blijven kletsen, erg fijn! Ik kom zeker terug!

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet en gelijk geholpen.

Heelgoed

vlotte, deskundige behandeling, controle, supervriendelijke mensen

Itsjilla Kessels

Erg goed! Het was de eerste keer dat ik hier was, maar ik vond het erg leuk!

Er wordt geknipt wat je vraagt

Erg positief, iedereen is erg vriendelijk en luistert goed naar de wensen voor het kapsel.

Vriendelijke mensen, en ze maakten ook erg leuk contact met mijn zoon van 5 jaar. Ze zorgden dat hij zich op zijn gemak voelde en dat hij het niet prima vond om geknipt te worden.