Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Lisa

Positief

Leuk om te zien dat die meiden en jongens er ook voor elkaar helemaal zijn, advies geven over je haar en de tijd nemen

Erg goed, Melanie was vriendelijk en knipte goed.

Tijd wordt genomen, lage prijzen, leuke plek

Hele goede ervaring. Er werd goed gecommuniceerd naar mij wat er ging gebeuren en wat er met mijn haar gedaan zou worden. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

Goed. Precies en secuur geknipt

Aandacht

Zeer goed!!!!

goede ontvangst en aandacht bij het vertellen van ik zou wensen

Ik vond het leuk om mee te maken, je hebt er wel wat meer geduld voor nodig dan bij een reguliere kapsalon.

De kapper was heel aardig en beleefd

Erg lang wachten, wel fijne knipbeurt.

Goede zorg van leraren en studenten

Edwin schölvinck

Goedemorgen, in totaal ben ik denk ik zes keer bij u te gast geweest, altijd tevreden, maar de student die mij gisteren heeft geknipt was de beste. Dat viel mij meteen op toen ze begon te knippen.... Goedemorgen, in totaal ben ik denk ik zes keer bij u te gast geweest, altijd tevreden, maar de student die mij gisteren heeft geknipt was de beste. Dat viel mij meteen op toen ze begon te knippen. Ik heb haar gecomplimenteerd en wil dat langs deze weg nog eens doen! Verder vind ik het een zeer aangename omgeving, en dat voor iemand die een “jeugdtrauma” van de kapper heeft, liever naar de tandarts dan naar de kapper 😁👍🏻 Ik weet niet of deze enquête op naam gaat, maar ik werd geknipt door de studente die stotterd (niet onaardig bedoeld, maar dan weet u wie het is, en kan dat bij haar beoordeling, weer haar naam niet meer 😌)

Je wordt vriendelijk te woord gestaan, deskundige ondersteuning door het vaste personeel, op het einde met één hand maakt alles af!

Uitstekend

Heel professionele houding