Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

heer Muthuchidambaram

Moest een tijdje wachten, maar had een bevredigende haarsnit.

voorkeur van de klant

heer Blom

Goede, lieve vrouw, goede service

Vriendelijke kapster

mevrouw Raviv

Heel leuk

Lieve studenten

mevrouw Van Eijck

Ik kom hier al een aantal jaten en het niveau is uitstekend. De studenten die mij hebben behandeld waren toegewijd, professioneel, vriendelijk, inlevend en behulpzaam. De sfeer is gezellig en over... Ik kom hier al een aantal jaten en het niveau is uitstekend. De studenten die mij hebben behandeld waren toegewijd, professioneel, vriendelijk, inlevend en behulpzaam. De sfeer is gezellig en over het algemeen prima. De docenten geven in samenwerking met de studenten goed advies en corrigeren waar nodig uitstekend. Er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd. Kortom: een opleiding waar ik met vertrouwen naar toe ga en met een blij gevoel en een brede smile op mijn gezicht weer naar buiten ga.

Toewijding, enthousiasme, vaardigheden, producten, professionaliteit, goede prijsafspraak voorafgaand

mevrouw Snoeijer

Uitstekend

Werd gelijk te woord gestaan.

mevrouw Jansen

Goede eerste ervaring, vakkundig en snel geknipt

Goed en snel geknipt goede prijs

heer Hermelijn

Goed tot zeer goed

Klantvriendelijk

mevrouw Carper

Op tijd geholpen, goede begeleiding van studenten

heer van den Berg

Jas ophangen, interesse

Bertina

Deze kapsalon respecteert de klant niet, ik werd respectloos te woord gestaan door een leidinggevende omdat ik aangaf wat ik graag met mijn haar wilde laten doen, vervolgens werd ik door haar... Deze kapsalon respecteert de klant niet, ik werd respectloos te woord gestaan door een leidinggevende omdat ik aangaf wat ik graag met mijn haar wilde laten doen, vervolgens werd ik door haar collega ( ook een leidinggevende uitgelachen omdat er zij het grappig vond dat ik op deze respectloze manier te woord werd gestaan. De leerlingen kopieerden het gedrag van de leidinggevenden waardoor ik tijdens mijn behandeling mijn haar grimmig door de leerlingen werd behandeld!

...