Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

heer Forma

Oke, zoals de laatste jaren.

Gezellige sfeer met veel jonge mensen.

heer de Smet

Iris heeft mij top geknipt en was supervriendelijk.

Knipkunsten en vriendelijkheid

mevrouw Bayer

Het was de eerste keer dat ik kwam bij NKA en ik ben zeer tevreden Ik ben goed en prettig geholpen en ga zeker terugkomen.

Het overleg met de professionals , de docenten .

heer de Jong

Goed, zoals altijd

Vriendelijkheid en veel kwaliteit controle

heer Goslinga

Leuk, vriendelijk, soms rommelig, voordelig, aandacht voor vragen

Begeleiding van kappers in opleiding. Kwaliteit van materialen. Oprechtheid van ‘professionals to be’.

mevrouw Vrancken

Topervaring, alle verwachtingen overtroffen. De docent komt ook echt alles checken zodat je zeker bent dat alles goed gaat.

Snel geholpen

heer Frankfort

Een hele goede kapperservaring!

Je wordt vriendelijk en gastvrij ontvangen

mevrouw Krijger

Is altijd even een verplicht rust moment

Ik kom omdat het goed en goedkoop is met een stadspas

mevrouw Halbertsma

Ik ga al een paar jaar naar de kappersacademie. Ik zie dat de studenten gedegen op alle vlakken worden opgericht. Ik vind het ook fijn om op deze manier jongeren te helpen. Mvg. Sjoukje

Vriendelijke ontvangst. Ik werd alvast naar mijn stoel gebracht en kon daar wachten.

mevrouw Nunes Nabarro

Zeer netjes,bedrijfig,maar toch rust gevend,goed toezicht op de stdenten,studenten leken zeer gemotiveert en gewilt om naar de docenten te luisteren,na uitleg mochten de studenten zelfstandig aan... Zeer netjes,bedrijfig,maar toch rust gevend,goed toezicht op de stdenten,studenten leken zeer gemotiveert en gewilt om naar de docenten te luisteren,na uitleg mochten de studenten zelfstandig aan het werk,er werd ook lof gegeven van de docenten na het knippen, er werden relevante vragen gesteld en uitleg gegeven

Zeer vriendelijk ontvangst,jas werd voor je weg gehangen,alles ging heel snel