Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling

mevrouw Stam

Vriendelijk en zorgvuldig

Direct aangesproken

mevrouw M. de Graaf

Ik was 2 maanden geleden voor het eerst vreemd gegaan bij een kapper in die al 30 jaar in het vak zat. Hij had zo slecht bij mijn 3 kruinen geknipt dat ik maar gauw weer terug ben gekomen bij de... Ik was 2 maanden geleden voor het eerst vreemd gegaan bij een kapper in die al 30 jaar in het vak zat. Hij had zo slecht bij mijn 3 kruinen geknipt dat ik maar gauw weer terug ben gekomen bij de Kappersacademie waar ervaren docenten samen met de leerlingen mijn haar altijd prima knippen. :)

Ik werd geknipt door een leerling die net in september begonnen was maar al erg goed kon knippen. Zij was nog wat onzeker, wat dus niet echt nodig was want ze heeft het goed in de vingers, maar met... Ik werd geknipt door een leerling die net in september begonnen was maar al erg goed kon knippen. Zij was nog wat onzeker, wat dus niet echt nodig was want ze heeft het goed in de vingers, maar met hulp van de docenten werd het een prima kapsel.

mevrouw van Eijsden

Goed geknipt

kreeg ook thee
korting met stadspas

mevrouw Kramer

Prettige sfeer, goed geknipt door student en geperfectioneerd door docent.

Goede en vriendelijke begeleiding van de studenten, uitstekende controle van hun werk.

mevrouw Ruijter

Voorheen was er meer plaats voor eigen initiatief alles gaat volgens regels ook de kapsels, jammer

Goedkoop

Renee

Deskundige docenten

eindcontrole vd docent

mevrouw Sanders

Goed geknipt, aardige studenten, meedenkend, goed advies, professioneel.

Houding van de studenten, aandacht voor mijn wensen, meedenken met mijn vragen, uitvoering

mevrouw van der Laan

Ik ben super blij met mijn geknipte haar en werd heel fijn en professioneel geholpen door Ellen!

Ellen nam de tijd om te begrijpen wat ik met mijn haar wilde. Ze heeft daarna heel secuur mijn haar geknipt en pakte de hele knipbeurt heel professioneel aan. Ik ben heel blij met mijn nieuwe haar.

mevrouw Wekker

Opnieuw een fijne ervaring!

Vriendelijk ontvangst en goede knipbeurt! Er hangt een fijne sfeer en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

heer Kruk-Strzelecki

Goed en snel geknipt ondanks de drukte.

Aangename omgeving. Betaalbaar prijs.