Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw van Kessel

Prima als altijd

Snelle afhandeling, mocht meteen door

mevrouw de Vries

Goed, het duurt lang, maar dat is begrijpelijk. Maar dan het is wel duur. Bij Pieter Bas betaal je 22 euro voor knippen en dan heb je a) een ervaren kapper, b) hoef je geen afspraak te maken en c)... Goed, het duurt lang, maar dat is begrijpelijk. Maar dan het is wel duur. Bij Pieter Bas betaal je 22 euro voor knippen en dan heb je a) een ervaren kapper, b) hoef je geen afspraak te maken en c) gaat het snel. Hier betaalde ik bijna 18 euro. Dat prijsverschil is te klein. Dit was altijd veel goedkoper, wat logisch was, vanwege de onervaren kappers en het langzame werk. Nu vragen ze teveel.

Vriendelijk meisje dat aanvoelde dat ik geen prater ben en dat rustig en in stilte haar werk deed. Dat was prettig.

mevrouw Simons

Leuke ervaring. Ik mocht direct plaatsnemen. Toch was ik voor het wassen en knippen van kort haar zo’n twee uur kwijt. Da’s ook rekening houdend met het feit dat het een school is, erg lang.... Leuke ervaring. Ik mocht direct plaatsnemen. Toch was ik voor het wassen en knippen van kort haar zo’n twee uur kwijt. Da’s ook rekening houdend met het feit dat het een school is, erg lang. Docenten werken keihard!! Ze verdienen een extra collega.

Goed geinstrueerde leerlingen.

mevrouw Clavan

Geknipt door een hele leuke enthousiaste jongen die net begonnen was maar nu al erg kundig

Er werd koffie aangeboden en gekletst

mevrouw Van ‘t Hoff

Super goed geknipt voor een prima prijs.

Kwaliteit, prijs, vriendelijkheid personeel.

heer De Groot

Ok

mevrouw Ang

Was fijn en prettig. Goed geholpen

Advies en meedenken kapper

Esther

Heel goed

Vriendelijk en efficient

heer Eitzen

Really nice

Price and hospitality

mevrouw Toewar

Erg prettige sfeer. De kapster waardoor ik werd geholpen luisterde goed naar mijn wensen en heeft mij ook erg goed geholpen!! Erg tevreden!

Ik kwam binnen en er werd meteen aan mij gevraagd of ik een afspraak had, dus ik hoefde helemaal niet te wachten tot iemand mij hielp.