Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Immig

Fijn kapsel, fijne kapster

Er werd goed naar me geluisterd en iedereen zei me gedag.

mevrouw Kerkhof

Prima zaak voor de simpele knipbeurt die ik nodig had.

Snelle service, goede communicatie van de student die mij hielp. Keurige/nette/gepaste uitstraling.
De student werkte zorgvuldig en controleerde haar eigen werk goed. Ze had aandacht voor wat ze aan het doen was.

heer Andriessen

Voor mijn eerste was het een goede ervaring. Goed geknipt, duurde alleen wat langer dan normaal.

Aandacht voor detail is groot, dat is goed.

Heleen H.

Ik werd goed geholpen, maar de prijzen voor knippen zijn opeens enorm gestegen. Een afspraak hier duurt vaak veel langer dan bij een echte kapper omdat de leerlingen het nog moeten leren en niet zo... Ik werd goed geholpen, maar de prijzen voor knippen zijn opeens enorm gestegen. Een afspraak hier duurt vaak veel langer dan bij een echte kapper omdat de leerlingen het nog moeten leren en niet zo vlot werken. Dat vind ik helemaal niet erg, als daar tegenover staat dat je goedkoop geholpen wordt. Ze hebben mensen nodig om op te oefenen, en ik heb weinig geld dus dat was altijd een prima deal. Maar nu vind ik het geen goede deal meer. Het kost me tijd, de kapster is onervaren, en dan ben ik ook nog eens bijna 18 euro kwijt... Daar kan ik dagen van eten.

Vriendelijk, luisteren goed naar wat je wilt.

mevrouw thijssen- eysink smeets

Hoewel heel prettig tijdens mijn aanwezigheid op de NKA, niet het gewenste resultaat, reeds een week na de kleuring was het grijs alweer te zien. Van te voren had ik gemeld dat verf wat moeilijk... Hoewel heel prettig tijdens mijn aanwezigheid op de NKA, niet het gewenste resultaat, reeds een week na de kleuring was het grijs alweer te zien. Van te voren had ik gemeld dat verf wat moeilijk pakt op mijn haar

Daadkrachtige vriendelijke aanpak van Quinty

mevrouw Djorai

Aardige mensen ik ben tevreden ik kom zeker terug

Ik heb geen sterke punten

heer Teixeira

Fantastiche, goed service!

Alles

mevrouw Uri

Positief. Ik werd vriendelijk ontvangen, goed geadviseerd en geknipt. Erg blij met het resultaat.

Vriendelijk en klantgericht

heer Dvoretskii

Ik ben tevreden en ga allen naar NKA voor het knippen

De studenten doen echt hun best ;)
Ook goed dat ze je wat drankjes aanbieden als je te lang moet wachten.

mevrouw De Geest

Goede service, vriendelijk en behulpzaam

Snel en vriendelijk geholpen