Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Margot Steijger

Ik ben tevreden over de service (ik kreeg limo aangeboden) en het resultaat. Ik werd geholpen door Kayden die goed leek te weten wat hij deed. Het enige waar ik nog steeds rekening mee moet gaan... Ik ben tevreden over de service (ik kreeg limo aangeboden) en het resultaat. Ik werd geholpen door Kayden die goed leek te weten wat hij deed. Het enige waar ik nog steeds rekening mee moet gaan houden is dat het allemaal wat langer duurt dan bij andere kappers. Ik moest even wachten tot in aan de beurt was en het knippen (of eigenlijk vooral het föhnen) duurde best lang. Als ik geen andere afspraak had gehad had ik het trouwens niet erg gevonden.

Hele vriendelijke en vrolijke mensen

mevrouw Tol

Goede ervaring, fijne kapster

Hele lieve kapster, die goed meedacht over wat goed zou staan

Charlotte

Vriendelijke kappers! Moest alleen wel lang wachten voordat er iets gebeurde.

Vriendelijkheid, ontvangst.

mevrouw Ettema

Deze was positief. Vriendelijke leerling-kapster en docent

Meteen te woord gestaan

heer Vaessen

prettige sfeer

mevrouw Rodenburg

Goede ontvangst, goed geknipt

Met aandacht geknipt

mevrouw Pouw

Goedkoop en goed geknipt + uitgebreid geföhnd

Was zitplek

Reinier

mevrouw haages

ontvangst niet vriendelijk, tikkie chagrijnig typje. De kapster en leidinggevenden waren super vriendlelijk en behulpzaam, ben blij met deze kapsalon

mevrouw Pfauth

Ik werd heel goed en geduldig geholpen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, met zowel het knippen als het kleuren. Ik kon goed aangeven wat ik wilde en dit heeft ze ook gedaan (nog beter... Ik werd heel goed en geduldig geholpen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, met zowel het knippen als het kleuren. Ik kon goed aangeven wat ik wilde en dit heeft ze ook gedaan (nog beter zelfs!)

Vriendelijk, behulpzaam, klantgericht, persoonlijk, ambachtelijk.