Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Amber

Prettig, rustig en nauwkeurig

Veel toezicht van vriendelijke docenten. Studente sprak mij erg lief en geïnteresseerd aan.

heer Boom

Uitstekend!

We waren iets later maar dat was geen probleem. Toen we binnen kwamen werd mijn zoon ook snel geholpen.

mevrouw Keijzer

Netjes ontvangen . Gelijk geholpen en goed geknipt

Vriendelijk

heer Kruijdenberg

Heel goede ervaring. Ik zal blijven terugkomen. Niet of nauwelijks wachttijd. Heel professioneel.

Mooie salon. Vriendelijke en professionele ontvangst

heer VERLAAN

Altijd plezierig geholpen Uitstekend

uitstekend geholpen

mevrouw Bak

Fijn! Ik zou zo weer komen. Zie ook onder sterke punten

Fijn contact met de kapster en de docente. Docente legde alles duidelijk en geduldig uit aan de kapster, die het weer op een fijne en vriendelijke manier aan mij uitlegde. Goede communicatie. Goed... Fijn contact met de kapster en de docente. Docente legde alles duidelijk en geduldig uit aan de kapster, die het weer op een fijne en vriendelijke manier aan mij uitlegde. Goede communicatie. Goed geknipt, blij met eindresultaat. Kapster was erg secuur en wist wanneer ze wel en niet hulp nodig had. Erg goed dat ze dat ook aangaf bij de docent. Ik voelde me in professionele en goede handen.

mevrouw Verdam

Vriendelijk, behulpzaam

Klant vriendelijk

heer Verburg

Prima was leuk om keer mee te maken. Door de controle van de lerares waardoor lijn opnieuw opgepakt moest worden is er uiteindelijk toch wel meer dan de 2cm zoals in PVA opgenomen af. Dat is wel... Prima was leuk om keer mee te maken. Door de controle van de lerares waardoor lijn opnieuw opgepakt moest worden is er uiteindelijk toch wel meer dan de 2cm zoals in PVA opgenomen af. Dat is wel weer jammer.

Professionele aanpak

mevrouw Vingerhoets

lekker vlot geholpen, de leerling werd goed gecontroleerd door de docent, prima naar mijn wensen geluisterd en prima resultaat

heer Van der wilk

Nee hoor was als altijd al goed