Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling

mevrouw Rath

Zeer tevreden

Vriendelijk ontvangst

mevrouw Rosendaal

Ze zijn niet bang om wat te proberen

Vriendelijke mensen

heer Iaallala

Prima. Duidelijke communicatie, advies en met goed resultaat.

Snel geholpen

mevrouw

Super geknipt, maar ‘ savonds kwam ik er achter dat er nog een hele klont opgedroogde bleek niet uit mn haar was gewassen… had het nu zelf uitgewassen maar mijn haar en hoofdhuid op en rond precies... Super geknipt, maar ‘ savonds kwam ik er achter dat er nog een hele klont opgedroogde bleek niet uit mn haar was gewassen… had het nu zelf uitgewassen maar mijn haar en hoofdhuid op en rond precies die plek zijn nu flink beschadigd. Een super ervaring verder maar dit is wel echt jammer… overigens lag dit volgens mij niet aan het meisje dat mijn haar knipte maar aan de mevrouw die mijn haar uitwaste. Denk ik. Maar ik weet het niet. Ik zal nog wel een keer terug komen hoor :)

De leerlingen zijn gedreven

mevrouw Sneep

Het was heel druk. Er zijn veel leerlingen niet op komen dagen (werd mij verteld). Daarom was het erg stressen voor degene die er wel waren. Het team dat er stond heeft echt z’n uiterste best... Het was heel druk. Er zijn veel leerlingen niet op komen dagen (werd mij verteld). Daarom was het erg stressen voor degene die er wel waren. Het team dat er stond heeft echt z’n uiterste best gedaan, ondanks dat ze met weinig waren. Complimenten daarvoor!

Harder werkers! Blij met mijn kapsel.

heer Jannink

Afspraak gemaakt voor 14:00 uur. Kon nog net op een puntje van een bank zitten; zoveel wachtenden voor mij.
Docenten die kennelijk onvoldoende tijd hadden voor hun leerlingen.
Kennelijk...
Docenten die kennelijk onvoldoende tijd hadden voor hun leerlingen.
Kennelijk liet de planning te wensen over en was de werkdruk dus veel te hoog.

Een Leerling die eigen initiatief toonde, door niet op een docent te wachten (die het kennelijk te druk had) en gewoon begon te knippen.

heer van Dalfsen

Attente, vlotte en vakbekwame behandeling

vlotte behandeling

mevrouw Meijer

Kom er al jaren een nog steeds. Dat betekent dat ik er tevreden over ben...

Vlot, vriendelijk, eerlijk

mevrouw Kraaijeveld

Ik ben snel en goed geholpen

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen.

mevrouw Lans

De afgesproken tijd werd zeer goed aangehouden. Bij binnenkomst werd ik direct op een vriendelijke manier begroet en kon plaats nemen om daarna door een kapster uitgenodigd werd om haar te volgen... De afgesproken tijd werd zeer goed aangehouden. Bij binnenkomst werd ik direct op een vriendelijke manier begroet en kon plaats nemen om daarna door een kapster uitgenodigd werd om haar te volgen naar de plaats waar de behandeling was. Er werd uitgebreid gevraagd naar de wensen waarop ik m'n haar geknipt wilde hebben en welke permanent een goede keuze was . Tijdens de behandeling was er controle en overleg. Alles is naar wens en een heerlijke kop koffie was een fijne ervaring. De kapster heeft een gezellige conversatie gehouden zodat de middag snel verliep. Met de extra korting door de rotterdampas bij het afrekenen was ik blij.

Zorgvuldigheid.