Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw de ridder

Ik ben goed geknipt door danielle. ze luisterde goed naar wat ik wilde en vroeg de docent hulp als ze even niet wist hoe verder heel goed

prettige sfeer

mevrouw Bot

Heel goed geknipt!

Vriendelijke kapster, goede prijzen.

heer van der Plas

Heel goed

Erg goed geknipt en gezellig

heer van Herpen

Ik heb al jarenlang alleen goede ervaringen met NKA Mariniersweg

Tijdens dit bezoek vond ik de persoon die mijn haar verzorgde erg prettig, bij het haar wassen voelde ik goed haar vingers/hand op mijn hoofd en werd shampoo goed ingemasseerd. En het knippen zelf... Tijdens dit bezoek vond ik de persoon die mijn haar verzorgde erg prettig, bij het haar wassen voelde ik goed haar vingers/hand op mijn hoofd en werd shampoo goed ingemasseerd. En het knippen zelf ging vlot en netjes.

heer Doornbos

Goed geen

Klantvriendelijk

mevrouw Ghaffar

Leuk!

Vriendelijk en mooi resultaat!

heer Bouwman

(Bewerkt)

De oudere mevrouw die toezicht hield kwam pas toen de kapster klaar. Was. Ik wilde het bedekt hebben. De toezichthouder gaf steeds weer opdrachtbom er nog meer af te knippen. Eindresultaat. Niet... De oudere mevrouw die toezicht hield kwam pas toen de kapster klaar. Was. Ik wilde het bedekt hebben. De toezichthouder gaf steeds weer opdrachtbom er nog meer af te knippen. Eindresultaat. Niet bedekt maar bijna kaal. De toezichthoudster moet voortaan halfverwege kijken en aanwijzingen geven maar ze bleef maar zeuren

Vriendelijk en vlot

mevrouw Van Ostaden

Vriendelijke en professioneel

heer Haizat

Ok but student does not seem happy that she has to to do a short fade on my hair.

Short waiting time, cheap haircut

mevrouw Schoppmeier

Er werd goed geluisterd naar mij tijdens de analyse

Hulp bij het wegzetten van de rollator