Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Piotr Nijhof

Ik kom er al een paar jaar voor een knipbeurt en mijn ervaring is bij alle keren zeer goed - uitstekend

Aandacht voor je wensen, extra dingen doen zoals wenkbrauwen

mevrouw Scaturchio

Good experience for both, me and my little daughter.

Precision and professional

mevrouw Röell

Vriendelijk geholpen, wel duurde het langer dan dat ik had verwacht. Misschien iets om van te voren aan te geven, maar het was niet vervelend. Daarnaast ben ik super tevreden met mijn kapsel. Van te... Vriendelijk geholpen, wel duurde het langer dan dat ik had verwacht. Misschien iets om van te voren aan te geven, maar het was niet vervelend. Daarnaast ben ik super tevreden met mijn kapsel. Van te voren werd gevraagd of ik een verzorgende shampoo wilde, toen vroeg ik of dat extra geld kostte. Dat was wel zo, maar dat werd in eerste instantie niet benoemd. Ik vind het wel fijn als het erbij wordt gezegd als blutte student dat zo'n andere shampoo duurder is.

Vriendelijk en duidelijk

mevrouw Aktalan

Je word niet voldoende op de hoogte gesteld, je meld je aan en moet je gaan zitten, je afspraak tijd is verlopen maar word niet goed ingelicht

Matig

heer Van bemmel

Niet speciaal

mevrouw Vogelaar

Relaxed

Kapster in opleiding was goed

mevrouw Zimmerman

Kwam voor de 1e keer
Heel goed
Kom zeker terug

Er wordt geluisterd naar klant en meegedacht
Vriendelijk

mevrouw zoeteweij

Prima ontvangst en prima geknipt, jongen die mij knipte was gedreven en word een goede in t vak..

Gastvrij en vriendelijk

mevrouw Bruijn

Al vele jaren naar volle tevredenheid geholpen

er wordt mee gedacht

mevrouw Pronk

Goedee ervaring. Er werd aandacht besteedt aan mijn wensen en opmerkingen. Het was leuk om als klant het leerproces te volgen. De leerling die mij heeft geknipt deed zeer goed haar best en luisterde... Goedee ervaring. Er werd aandacht besteedt aan mijn wensen en opmerkingen. Het was leuk om als klant het leerproces te volgen. De leerling die mij heeft geknipt deed zeer goed haar best en luisterde goed naar haar instructies en ook naar mij als klant.

Aaandacht vor de klant.