Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

heer Naber

Positief

Ik werd snel geholpen na binnenkomst. Tevreden over resultaat.

heer Schoordijk

Een goede ervaring

niets

heer Wurster

heer Van de Ree

Uitstekend

Vriendelijke ontvangst, deskundige begeleiding van de studenten

mevrouw van Strien

Top!

Vriendelijk, naast online ook telefonisch bereikbaar. Heel fijn dat docente meedenkt en mee kijkt en controleert

mevrouw Mulder

Meestal en ook nu fijn behandeld en keurig geknipt

Vriendelijke kapster en adequaat

mevrouw Van de Pol

Was goed! Niet de allergezelligste knipbeurt die ik ooit heb gehad, de leuke small talk ontbrak. Maaar dat neemt niet weg dat het knippen top was, het was vooral ook mooi geföhnd. Fijn dat ook... Was goed! Niet de allergezelligste knipbeurt die ik ooit heb gehad, de leuke small talk ontbrak. Maaar dat neemt niet weg dat het knippen top was, het was vooral ook mooi geföhnd. Fijn dat ook masker werd aangeraden voor mijn droge haar

Aardige begroeting bij binnenkomst

Guido

Zeer kindvriendelijk helemaal blij

Met een kind van 6 en een tweeling van 4 naar de kapper voor mij een nachtmerrie, maar bij de NKA Rotterdam een uitje voor de kinderen en heel relaxed voor mij als ouder. De kinderen voelen zich om... Met een kind van 6 en een tweeling van 4 naar de kapper voor mij een nachtmerrie, maar bij de NKA Rotterdam een uitje voor de kinderen en heel relaxed voor mij als ouder. De kinderen voelen zich om hun gemak en maken grapjes met de studenten van de NKA. De kwaliteit is prima. De eerste paar dagen staan ze thuis ineens wat vaker vol trots voor de spiegel.

mevrouw Boer

Goede ervaring. Vriendelijk geholpen en kreeg het gevoel dat er veel aandacht besteed werd aan kwaliteit, ook door de controle van de docent

Prettig dat de prijs vooraf gecommuniceerd werd en er goed toezicht was

heer Katayev

Prachtig