Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Van de Pol

Was goed! Niet de allergezelligste knipbeurt die ik ooit heb gehad, de leuke small talk ontbrak. Maaar dat neemt niet weg dat het knippen top was, het was vooral ook mooi geföhnd. Fijn dat ook... Was goed! Niet de allergezelligste knipbeurt die ik ooit heb gehad, de leuke small talk ontbrak. Maaar dat neemt niet weg dat het knippen top was, het was vooral ook mooi geföhnd. Fijn dat ook masker werd aangeraden voor mijn droge haar

Aardige begroeting bij binnenkomst

Guido

Zeer kindvriendelijk helemaal blij

Met een kind van 6 en een tweeling van 4 naar de kapper voor mij een nachtmerrie, maar bij de NKA Rotterdam een uitje voor de kinderen en heel relaxed voor mij als ouder. De kinderen voelen zich om... Met een kind van 6 en een tweeling van 4 naar de kapper voor mij een nachtmerrie, maar bij de NKA Rotterdam een uitje voor de kinderen en heel relaxed voor mij als ouder. De kinderen voelen zich om hun gemak en maken grapjes met de studenten van de NKA. De kwaliteit is prima. De eerste paar dagen staan ze thuis ineens wat vaker vol trots voor de spiegel.

mevrouw Boer

Goede ervaring. Vriendelijk geholpen en kreeg het gevoel dat er veel aandacht besteed werd aan kwaliteit, ook door de controle van de docent

Prettig dat de prijs vooraf gecommuniceerd werd en er goed toezicht was

heer Katayev

Prachtig

aandacht en nauwkeurigheid

Vanna

Superfijne plek met hele lieve kappers. Mijn kapster (Amy) heeft mijn haar precies geknipt zoals ik het wilde en was heel fijn in de omgang. Ik kom graag nog een keer terug!

Lieve en geduldige werknemers, een fijne leeromgeving

BvS

Shanna, een jonge kapster van 15 (!) Heeft mijn hele behandeling gedaan. Professioneel advies gegeven en telkens gevraagd wat ik wilde, of het goed was op een manier waarbij ze me meenam in het... Shanna, een jonge kapster van 15 (!) Heeft mijn hele behandeling gedaan. Professioneel advies gegeven en telkens gevraagd wat ik wilde, of het goed was op een manier waarbij ze me meenam in het proces van kapsel bespreken, kleuren kiezen voor de highlights en lowlights en knippen en föhnen.

Shanna maakte een professionele kundige impressie en ik ben echt onder de indruk van haar vaardigheden op deze jonge leeftijd. Fijn dat ze een vorm van onderwijs heeft gevonden waar ze zich thuis voelt en de vaardigheden van werken met haar handen heeft kunnen ontwikkelen.

Ting

Snel

Snel

mevrouw Mahabier

Goed initiatief.

Nette ontvangst, er werd vaker iets te drinken aangeboden.

mevrouw Cordua

Ik werd adequate en snel geholpen

Ik hoefde e niet lang te wachten

mevrouw Huizer-verwijk

Vriendelijk goed advies