Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Uuldriks

Zeer Positief

Fijne sfeer, goed geknipt, docenten kijken het goed na en geven positieve feedback aan de leerlingen

mevrouw Klijn

Vriendelijke studenten en personeel

Er word goed geluisterd naar je wensen en ik ben superlief behandelt

mevrouw Chalacan Heredia

Iedereen was heel aardig, en fijn dat de docenten vaak kwamen controleren

Aardig personeel, betrokken docenten

mevrouw van den Berg

Heel vriendelijk en gastvrij en heel professioneel en servicegericht ! ; zooplus! 👏👍

Zie bovenstaande antwoorden

mevrouw Eerhart

Prima, al jaren model en klant. Jeugd en opleiders zijn heel vriendelijk en denken zeker mee. Hoop nog lange tijd naar Rotterdam te kunnen reizen....

Gemeende belangstelling

Liesbeth de frel

Dit was de eerste keer dat ik de kappersakademie bezocht

Ik vond wel aardig om te zien dat de leerlingen soort van rust uitstraalden, niet onrustig worden als ze even op de leraar moeten wachten. Er werd uitgelegd waarom de leraar erbij gehaald werd. Dus... Ik vond wel aardig om te zien dat de leerlingen soort van rust uitstraalden, niet onrustig worden als ze even op de leraar moeten wachten. Er werd uitgelegd waarom de leraar erbij gehaald werd. Dus het communiceren was wel goed. Belangrijk want ik dacht dat ik in een kwartiertje geknipt zou zijn, maar dat werd 5 kwartier. Ik besefte me dat het natuurlijk een leeromgeving is en dat knippen makkelijk lijkt maar dat het best kundigheid en ervaring vraagt.

MSR

Hair shower is good before the cut

mevrouw De Heide

Kom hier al jaren

goede prijs

mevrouw Kruijs

Ik was er voor de eerste keer en werd geholpen door Abigail. Zij was een eerstejaars. Ik vond het heel leuk om te zien hoe Abigail stap voor stap beter werd in wat ze deed en ik ben heel tevreden... Ik was er voor de eerste keer en werd geholpen door Abigail. Zij was een eerstejaars. Ik vond het heel leuk om te zien hoe Abigail stap voor stap beter werd in wat ze deed en ik ben heel tevreden over het eindresultaat. De begeleiding was top en respectvol naar de leerling toe.

Ik vond het fijn om meteen aangesproken te worden bij binnenkomst en dat er geen wachttijd was.

heer van Holtz

Gezellige bedoening