Renske Cramer

Heel fijn! Onze Reiki master lief rustig gefocust en fijn!

Reactie Nederlof Centrum:

Fijn om te horen dat je een positieve ervaring had met de Reiki 1 cursus bij ons! We zijn blij dat onze Reiki master Milou je goed heeft kunnen begeleiden.
Team Nederlof

Mooie cursus met heel fijne docent. Zowel praktisch als diepgaand door de connectie met de lineage.

Reactie Nederlof Centrum:

Wat fijn dat de cursus je zowel praktisch als diepgaand heeft aangesproken! Dank voor je waardering voor onze docent en de verbinding met de lineage.

Hélène Versteeg

Een fijne leerzame dag.

Reiki 2

Een hele fijne ervaring rijker

Reactie Nederlof Centrum:

Bedankt voor de mooie review. Wij waarderen dit enorm!
Team Nederlof

Goed, veel oefenen. Vriendelijke en enthousiaste docent met veel ervaring. Locatie is wel aan een update toe, verstaanbaarheid soms moeilijk.

Reactie Nederlof Centrum:

We zijn blij te horen dat je de inzet en het enthousiasme van onze docent waardeert! Wat de locatie betreft, De Roos, opgericht in 1873, bezit een rijke geschiedenis die sterk bijdraagt aan de... We zijn blij te horen dat je de inzet en het enthousiasme van onze docent waardeert! Wat de locatie betreft, De Roos, opgericht in 1873, bezit een rijke geschiedenis die sterk bijdraagt aan de karakteristieke sfeer van het pand. We waarderen je feedback en begrijpen de uitdagingen die het onderhouden van een ouder gebouw met zich meebrengt.

Daphne Verkaik

Ik vond het een bijzondere ervaring om mijn eigen Ki-point te kunnen beïnvloeden. Nancy is een hele prettige trainer die duidelijk uitlegt hoe je de materie eigen te maken.
De groep vond ik te...
De groep vond ik te groot (14 personen). Dat maakte dat sommige oefeningen te lang duurde en je kreeg niet bij elke oefening persoonlijke aandacht op de beoefening.

Shin-Do

Reactie Nederlof Centrum:

We zijn blij te horen dat je het beïnvloeden van je Ki-point als een bijzondere ervaring hebt ervaren. Jammer dat je de groep als te groot ervaren hebt. Juist met shin-do is de grootte van de groep... We zijn blij te horen dat je het beïnvloeden van je Ki-point als een bijzondere ervaring hebt ervaren. Jammer dat je de groep als te groot ervaren hebt. Juist met shin-do is de grootte van de groep echter belangrijk. Het brengt door de groepsenergie meer ki-energie op gang, waardoor de deelnemer sneller leert en het geeft de gelegenheid om te zien en voelen wat er bij de andere deelnemers gebeurt! Mensen zijn vaak opener tijdens de cursus, wat veel leerzame momenten oplevert. Bedankt voor het delen van je ervaringen.

Heel tevreden

Meditatie leraar

Reactie Nederlof Centrum:

Fijn om te horen dat de opleiding meditatieleraar naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor je review.

peter paul wilson

Super fijne begeleiding, kennis, geduld, liefdevol met het vak bezig.

Opleiding meditatie trainer/leraar/begeleider

Reactie Nederlof Centrum:

Bedankt voor de mooie woorden aan onze meditatie docenten Margreet en Sanne! We zijn blij dat je onze begeleiding, kennis en liefde voor het vak positief hebt ervaren.

Rik

Fijne sfeer, responsieve en deskundige cursusleider, gemengde deelnemersgroep

Reactie Nederlof Centrum:

Bedankt voor fijne review. Wij waarderen dit enorm!

Bernhardt

Het was een prachtige cursus met veel mooie inzichten en goed geleid door Nancy! Bedankt!

Reactie Nederlof Centrum:

Altijd fijn om te horen. Bedankt voor de mooie review!