De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Heel goede kennis op een levendige wijze uitgebracht. Tip: van tevoren voorbeelden afstemmen die passen bij de situatie van de cursisten.
Prima trainer, training op maat. Helaas ging het eind van de training erg snel door tijdsnood.
Mariusz Podgorski
Docent had kennis van zaken en kon de soms taaie kost op een leuke manier brengen. Met zijn praktische voorbeelden en de toepassing van de norm op ons fictieve bedrijf heb ik een duidelijk beeld...Docent had kennis van zaken en kon de soms taaie kost op een leuke manier brengen. Met zijn praktische voorbeelden en de toepassing van de norm op ons fictieve bedrijf heb ik een duidelijk beeld gekregen van de toepassing van de norm in de praktijk
Uiterst kundige, geanimeerde docent met humor, leuk! Wat beter zou kunnen -voor mij- is een wat duidelijker kader;wat leren we wel en wat niet. En, handvatten: waar kan ik terecht om meer te leren...Uiterst kundige, geanimeerde docent met humor, leuk! Wat beter zou kunnen -voor mij- is een wat duidelijker kader;wat leren we wel en wat niet. En, handvatten: waar kan ik terecht om meer te leren en waar kan ik terecht met vragen?
Interessante cursus wordt leuk gebracht op en manier dat het blijft boeien.
Het was een fijne docent en een fijne groep.
Naast een algemene toelichting was er veel ruimte om de vragen te behandelen die er vanuit onze organisatie waren m.b.t. CE-markering. Dit heeft tot nieuwe inzichten geleid.
Ben erg tevreden over de uitleg die de docent ons heeft gegeven. Gebruikte sheets (Presentatie) was prima.
Veel stof in een dag voor personen die de materie niet al eens gezien of gehoord hebben.