De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Mevr. Agatha Zweers-Berendsen
Zeer educatief met super voorbeelden vanuit de praktijk. Goede mengeling van cursisten.
Inhoudelijk goede training, professionele trainer, goede faciliteiten op trainingslocatie
De training mag wat meer momenten / oefeningen bevatten waarbij de cursisten praktijksituaties voorgelegd krijgen en actiever betrokken zijn bij het beoordelen van en de discussies over de praktijk...De training mag wat meer momenten / oefeningen bevatten waarbij de cursisten praktijksituaties voorgelegd krijgen en actiever betrokken zijn bij het beoordelen van en de discussies over de praktijk situaties.
Goede training door Rob Kaspers. Hij heeft veel verstand van de onderwerpen en is ook prettig als trainer.
Kennis van de docent was uitstekend. Opbouw van de training was logisch. Al werd deze opbouw niet door de sheets in het boek ondersteund. Denk ook niet dat de uitgeprinte sheets in het gekregen...Kennis van de docent was uitstekend. Opbouw van de training was logisch. Al werd deze opbouw niet door de sheets in het boek ondersteund. Denk ook niet dat de uitgeprinte sheets in het gekregen boekwerk iets toevoegen aan de training. Zonder het verhaal bij de sheet heb je er niet zoveel aan en veel sheets hebben we niet behandeld. Conclusie is denk ik dat 2 dagen tekort is voor de hoeveelheid materie.
Jos Sijm
Training sloot prima aan met wat ik van te voren had aangegeven.
Nuttige training, docent met veel kennis. goede inhoud voor de duur van de training. Locatie en voorzieningen prima
Zaid El Madkouki
Hele goede aanvulling op wat ik al weet. Enige minpunt is dat de cursus maar 2 dagen is waardoor het lastig is om alle onderwerpen te behandelen.
Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. De docent Rob kwam bij mij als zeer kundig over en wist de stof goed over te brengen met goede praktijkvoorbeelden. Daarnaast was het waardevol om door...Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. De docent Rob kwam bij mij als zeer kundig over en wist de stof goed over te brengen met goede praktijkvoorbeelden. Daarnaast was het waardevol om door middel van opdrachten zelf aan de slag te gaan met het zoeken in de NEN 1010 en het toepassen van de norm. Hierdoor blijft de stof ook een stuk beter hangen.
Er werd uitgebreid op de stof ingegaan en met praktijk voorbeelden.